Aktywne Wpisy
Natalia-_- +160
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +658
Komentarz usunięty przez moderatora
Kowalsk_i - ego też trzeba nauczyć :D
Złoto
Najlepsze że ktoś od nich najwyraźniej przegląda wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.facebook.com/GieldaKlasykow/posts/1693173784044443
P.S.:
@oficer-prowadzacy: infiltracja! jeszcze sie domyślą ze sobie z nich beke robimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@UowcaTroli: To wejdź tam i zobacz.
EDIT: Zresztą czemu cię dupa szczypie o to, że ktoś ma pieniądze i wydaje je na to, na co ma ochotę?
@UowcaTroli: To ja zakłamuję rzeczywistość mówiąc że wszystko tam jest ok? Tu masz przykład tego jak szukać frajera który zabierze starego grata.
http://www.gieldaklasykow.pl/fiat-126-town-2000-21000-pln-poznan/
Skoro zwrócenie uwagi za takie coś to już jest dla ciebie pieczenie dupy, to proszę bardzo, sam frajerem zostałeś.
Giełda klasyków to jest gówno nawet w porównaniu do januszy biznesu z olxa.
Zamiast oferować prawdziwe klasyki to wrzucają "prawie nowe" maluchy z końca produkcji jako KLAZYGI PEERELU, Polonezy Caro kosztujące więcej niż nowe sztuki kiedy je sprzedawano w salonie, 20-letnie auta które ciężko nazwać nawet youngtimerami (typu Passat B5) i tym podobny paździerz. Do tego 90% ofert ma ceny z kosmosu, mające jedno albo nawet dwa zera za dużo