@Maciek5000: a wystarczyło opuścić zawieszenie w naczepie albo poprosić o pomoc pana z bryki jak na obrazku. poza tym, to zawieszenie na zdjęciu nie jest opuszczone xD ale przecież szofer nie ma płacone za myślenie, tylko za robienie ( ͡º͜ʖ͡º)
@Leniek: Sa, ale kosztuja, wiec malo kto takie zamawia. Glownie w naczepach do gabarytow sa takie bajery do wydluzania naczepy to i moze z automatu maja lapy na pneumatyce :d
@Maciek5000: Co to masz za kunia, ze tak wysoko jest zawieszony? W kazdym z ktorym mialem stycznosc to jak poduchy poszly w dol to kola szuraja o nadkola, a u ciebie przeswit, ze reke wlozysz :d
Kiedyś babci zainstalowałem wykop żeby sobie pooglądała co się w świecie dzieje, a dziś się dowiedziałem że babcia czasami przegląda i czyta co tam wykopiecie. Babcia ma 75 lat, można 75 plusików dla niej? #wykop #babcia trochę #chwalesie
#trucker5000 #zycietruckera #ciezarowki
Jak to jest opuszczone to jak wygląda wypoziomowane?
@ameliniowyguzik: na zdjęciu tak, ale opuściłem i wciąż brakowało 20 cm. 20 cm kręcenia na małym biegu, załadowanej naczepy xD
Tu jest naczepa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Maciek5000: Co to masz za kunia, ze tak wysoko jest zawieszony? W kazdym z ktorym mialem stycznosc to jak poduchy poszly w dol to kola szuraja o nadkola, a u ciebie przeswit, ze reke wlozysz :d
To pytanie, jakim ciagnikiem zostala odstawiona ta naczepa, ze on jej nie moze podpiac :D Jak podpinaja naczepy standard pod megi to brawo oni :d