Postanowiłem rozpocząć z ciekawości przygodę z #darksouls xd Jakieś rady dla totalnego zieleńca w temacie żeby szybko się nie zrazić/nie zwariować? Wersja PC. #gry
@florekflorek: 1/2 gry można przejść na okrążaniu przeciwników i waleniu kosy w plecy. Potem już się wyrobisz. Graj na padzie. Jakiś maper klawiszy pod pady iksboksowe jest, dzięki temu idzie łatwo to skonfigurować. Jeśli są jakieś dobre fiksy pod myszkę. to jak najbardziej. DS2 robi się nieporównywalnie łatwiejszy na myszcze, niż na padzie.
@florekflorek: pewnie już zacząłeś, ale ja poradzę na początek: dobrą klasą na start jest piromanta. Dlaczego? Bo piromanta zaczyna od 1 poziomu, żaden stat się nie wyróżnia ponad inne i możesz od początku "rzeźbić" staty pod siebie, a taki np. bandyta ma chyba 13 poziom, jakieś parametry ma wklepane i wtedy już musisz trzymać się gotowego planu (tak mi się wydaje) i przeskok z 13 na 14 kosztuje więcej niż
@florekflorek: weź odpuść. xd Nie jest wcale taka trudna jak mówią, częściej się ginie w strzelankach. C-----a gra, po prostu wzbudza irytację i frustrację. Jak zdychasz, to zdarza się, że musisz 10 min z---------ć do miejsca, gdzie padłeś i po drodze kasować wszystkich tych samych kmiotków, po czym giniesz i w kółko to samo. Gra jest celowo zaprojektowana tak, żebyś jak najczęściej się denerwował. A szkoda, bo świat i klimat
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#gry
Jeśli są jakieś dobre fiksy pod myszkę. to jak najbardziej. DS2 robi się nieporównywalnie łatwiejszy na myszcze, niż na padzie.