https://nietylkogry.pl/post/recenzja-rammstein-paris/ Rammstein: Paris to dobre wideo koncertowe. Jeżeli kojarzysz zespół tylko z nazwy, ale nigdy nie widziałeś scenicznego show Niemców, warto rozważyć zapoznanie się z nim. Dodatkowym atutem dla nieobeznanych z Rammsteinem jest tracklista, składająca się głównie największych przebojów, z których część prawdopodobnie znasz. Dla fana, rozpieszczonego wcześniejszymi Völkerball i Rammstein in Amerika, zawierającymi co najmniej półtorej godziny materiałów dodatkowych, Paris może być nieco rozczarowujące – recenzja DVD koncertowego Rammstein: Paris #recenzja #muzyka #rammstein #metal #sluchajzwykopem #ogladajzwykopem
@NieTylkoGry No fajnie, tylko Rammstein, i Flake, nie odmienne ;) Było by to dla mnie najlepsze dvd R+ gdyby nie te efekty akerlunda. Ogólnie rzecz biorąc, sztos ;) Asche zu Asche mi się na tym wydaniu podoba szczególnie.
@vagner: Odmienne, odmienne, jak najbardziej – w polszczyźnie prawie wszystko jest odmienne, nawet jeśli się komuś wydaje, że nie jest, to gramatyczni naziści i tak odmieniają xD.
@vagner: Dante – Dantego, Uwe – Uwego, Mifune – Mifunego, Flake – Flakego. Jak mówiłem, jestem gramatycznym nazistą i odmieniam zawsze tam, gdzie jest to wskazane, nawet jeżeli większość Polaków dziś od tego odchodzi albo nawet nie wie, że powinno się odmieniać. „Tarantina” też odmieniam, takie skrzywienie zawodowe xD.
Rammstein: Paris to dobre wideo koncertowe. Jeżeli kojarzysz zespół tylko z nazwy, ale nigdy nie widziałeś scenicznego show Niemców, warto rozważyć zapoznanie się z nim. Dodatkowym atutem dla nieobeznanych z Rammsteinem jest tracklista, składająca się głównie największych przebojów, z których część prawdopodobnie znasz. Dla fana, rozpieszczonego wcześniejszymi Völkerball i Rammstein in Amerika, zawierającymi co najmniej półtorej godziny materiałów dodatkowych, Paris może być nieco rozczarowujące – recenzja DVD koncertowego Rammstein: Paris
#recenzja #muzyka #rammstein #metal #sluchajzwykopem #ogladajzwykopem
źródło: comment_ksGphabsKlzJYZQcIbxC8pF1LSPLGqku.jpg
Pobierz