Kupując #3ds prawie 4 lata temu z myślą o pierwszych Pokemonach na tę konsolę (które z resztą okazały się słabe), nie mogłem przewidzieć, że ostatecznie zbiorę na nią tyle fajnych gierek. Zaczęło się od Monster Hunter 3U, który miał służyć jedynie jako zapchajdziura do czasu wyjścia XY (a tak naprawdę okazał się jednym z moich ulubionych tytułów), potem już poszło z górki. ( ͡°͜ʖ͡°) Jeszcze wszystkich nie przeszedłem, a planuję kupić jeszcze kilka tytułów. Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić zaległości do końca roku. (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Rain_: Ja tam lubię w kolejnych częściach sobie trochę urozmaicić rozgrywkę i sprawdzić bronie, których wcześniej nie używałem. Ale co Ci stoi na przeszkodzie żeby dalej używać LS z nowymi sztuczkami?
@Agnaktor: fajne to Yo-kai-watch? Prawie chciałem kupić, ale obejrzałem sobie fragment na "moim kanale anime" na 3DS i odepchnęła mnie "logika" że bohater musiał poturbować stworka żeby został jego "przyjacielem"
@gumis112211: Bardzo przyjemna gierka, ale nie dla każdego. Dużo rozwiązań z klasycznych jrpg, questy typu przynieś/podaj/pozamiataj, sztywna linia fabularna gdzie musisz zrobić X żeby otworzyć Y. Raczej coś dla fanów zbierania stworków, a sama rekrutacja odbywa się m.in. na zasadzie "jest szansa, że się przyłączy po walce, która wzrasta jeśli dasz ulubiony smakołyk". Dobre zastosowanie możliwości konsoli: efekt 3D + dolny ekran + kamera. ( ͡°͜ʖ͡
Prawie chciałem kupić, ale obejrzałem sobie fragment na "moim kanale anime" na 3DS i odepchnęła mnie "logika" że bohater musiał poturbować stworka żeby został jego "przyjacielem"