Wpis z mikrobloga

@janusz-cebula: koleś, co ty #!$%@?, powiedz ty mi. Najpierw z tym gratulowaniem za rak talię, potem że ona jest trudna. W czym, w rzucaniu deszczu na pusty rząd, nie wiesz na który rzucić? Czy w tym czy piorunem zabić 4 czy 3?
@Sojerr: Jest trudna w tym, że musisz tak dysponować kartami, że w ostatniej turze nie możesz mieć w decku żadnej niezłotej jednostki bo automatycznie przegrales. Musisz zawsze miec na trzecią turę villencośtam. Musisz zawsze wybierac odpowiednią pogodę na odpowiedni rząd przewidując gdzie będzie najlepszy.
Zreszta co ja bede tlumaczyl, wystarczy przeczytac wprowadzenia do decku samego autora: http://www.gwentdb.com/decks/20173-updated-swims-spellgaard
Grales w ogole tym deckiem czy tak sobie "#!$%@?"
@janusz-cebula Nie pogadasz z nimi. Ta talia jest faktycznie strasznie rakowa, ale jest. I niestety czasem trzeba chwile pomyśleć czy rzucić pogodę na pusty rząd czy jednak #!$%@?ć z trzęsienia za 4 ( ͡° ͜ʖ ͡°) powiem szczerze, że bardziej mnie #!$%@?ła pogoda po którymś patchu w cbt niż te spellowe decki
@Mleko_O: jest rakowa, sam tam uważam, bo trochę wypacza sens gry, ale jak widać takie było zamierzenie cdpr bo z tej talii nic nie znerfili. Tak samo uważałem, że rakowy jest freeze mage w hsie. Ale był też moim zdaniem jedną z najtrudniejszych talii obok grim patrona, a to dawało najwięcej frajdy.