Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +723
Kryspin013 +383
Minęły prawie 3 tygodnie od zakupu podrobionej suwmiarki Mitutoyo z "magazynu allegro" - sprzedawanej jako oryginał oraz w cenie zbliżonej do oryginału.
Oferta jak wisiała tak wisi mimo zgłoszenia tego bezpośrednio w allegro (wraz z dowodami) oraz opisania sprawy tutaj.
Pamiętajcie wykopki:
Oferta jak wisiała tak wisi mimo zgłoszenia tego bezpośrednio w allegro (wraz z dowodami) oraz opisania sprawy tutaj.
Pamiętajcie wykopki:
sprzedaż
#zalesie
Nie wiem co to za lewacka logika żeby zrobić wycenę, zgarnąć hajs i mieć #!$%@?.
Najbrzydsze auto jakie miałam okazję spotkać zaraz po multipli
Jeśli nie to chryste panie, jak można być takim imbecylem?
Zarysowałam komuś auto? Płac, albo plac z oc.
Co się dzieje dalej #!$%@? cie obchodzi. Tulko ty tu jesteś winna a koleś może nawet podpalić te hajsy.
@Lketoglutaran:
@Gothagami: Nie ma to znaczenia, równie dobrze mógł tą kasę zostawić by wyrównać stratę w wartości auta, gdy będzie je sprzedawał.
@Gothagami: pewnie bym nie naprawił tylko tak jak powiedizał @BojtaS, upił się żeby zapomnieć. To nie zmienia faktu, że spowodowanie szkody i uszkodzenie komuś samochodu, a następnie ucieczka to zwyczajne #!$%@?ństwo :)
@KCPR: wiem i już zacząłem zbierać na drugie. Mam póki co 15zł. Brakuje mi jeszcze drugiej połowy.
@Gothagami: kompletna bzdura. W przypadku wypłaty odszkodowania z ubezpieczenia OC sprawcy masz dwie opcji:
- bezgotówkowa - auto do warsztatu, oni robią i ściągają należność z ubezpieczyciela. Metoda lepsza jeżeli chcesz mieć po prostu zrobione auto przy minimum formalności
- gotówkowa - na podstawie wyceny dostajesz odpowiednią sumę pieniędzy.