Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +3
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Smutno mi już przez tę samotność. Jeszcze kilka lat temu byłam z tego zadowolona, świadomie wybierałam życie singielki i uciekałam od uczuć.. W sumie to cały czas uciekam, ale już gdzieś tam podświadomie jednak chciałabym żeby coś się w tym zakresie w moim życiu zmieniło. Nie wiem nawet czy potrafiłabym funkcjonować w związku po tylu latach samotności, szczególnie że mój poziom s----------a sięga już chyba gwiazd.. Innego wytłumaczenia niż z-----y charakter już nie mam, bo to nie jest normalne żeby różowa 24 lvl, chyba całkiem spoko z wyglądu nigdy nawet nikogo nie trzymała za rękę albo do nikogo nigdy w życiu się nawet nie przytuliła. K---a, nawet do nikogo z rodziny, no nigdy.. Naprawdę zazdroszczę ludziom, którym wchodzenie w związki przychodzi tak po prostu, naturalnie i bez zbędnej spiny. Miał ktoś podobnie? Niby nie byłoby większego problemu ze znalezieniem sobie partnera, ale jednak coś przed tym blokuje i tkwię w takim zawieszeniu.. Jak już ktoś się do mnie za bardzo zbliży, to ja i tak zawsze na końcu się wycofuję i nie umiem inaczej. Jak bardzo z-----e to jest i czy czas do psychiatry? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#feels #tfwnobf #zwiazki #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dope
@AnonimoweMirkoWyznania: tak
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: dope
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: dope
Mogę podjechać nawet te 100 km i cię przytulić jak oddasz mi za benzynę.
@y_paul Mam problem z zaufaniem
Nie jesteś sama, a twój problem jest raczej prosty do wskazania i rozwiązania.
@AnonimoweMirkoWyznania: Czy ten problem z zaufaniem nie wynika z jakiejś podświadomej myśli, że to powinien być związek na resztę życia? Czasem odnoszę wrażenie, że niektórzy nie wchodzą w związki bo boją się zaangażować dopóki nie są pewni na amen (no dobra, sam tak mam). Niestety takiej pewności nie