Wpis z mikrobloga

Ale ta gra jest z-----a. Zdążyłem włączyć i już c--j mnie strzelił. 3 minuty bitwy, 80% drużyny w------e w kosmos i tak 5/5 bitew. Wyłączyłem to w p---u. Szkoda zdrowia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#worldoftanks #wot #gorzkiezale
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No, potwierdzam, że ta gra jest głupia. Jak zaczynasz to połowa drużyny to nooby na najniższym levelu i zamiast grać, to się bawią czołgiem. Ponadto system doboru przeciwników działa tak, że jak miałem lvl 4 to grałem przeciwko graczom lvl 4-6 (wtf? dlaczego gram tylko przeciw mocniejszym od siebie i ewentualnie równym sobie?). Też wywaliłem grę w cholerę.
  • Odpowiedz
@Adriian321: też to zauważyłem. Miałem g---o czołg t5 co nie mógł t4 rozwalić i chciałem go szybko wymaksować. Trochę to zajęło, a jak go wymaksowałem to teraz mnie wrzuca na t7 i znów mam g---o czołg ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
lvl 4 to grałem przeciwko graczom lvl 4-6

@Adriian321: Widocznie dokonałeś zbyt małej próbki. W dodatku, jeśli nic się nie zmieniło, pierwszą bitwę musiałeś zagrać na topie.
  • Odpowiedz
@kuraku A tak bardziej po ludzku to co ta próbka? Zagrałem z kilkanaście, może 20 bitew i cały czas to samo, nie dalo się grać bo, mój strzał zadawał z 10% obrażeń, a przeciwnik rozwalał mnie jednym strzałem. Do tego miał szybszy czołg i większy zasięg. Trochę patola.
  • Odpowiedz
Miałem g---o czołg t5 co nie mógł t4 rozwalić i chciałem go szybko wymaksować. Trochę to zajęło, a jak go wymaksowałem to teraz mnie wrzuca na t7 i znów mam g---o czołg ( ͡º ͜ʖ͡º)

@static_blue: Mała uwaga. Match making przy doborze drużyn nie bierze pod uwagę jakie mamy zainstalowane moduły.
  • Odpowiedz
@static_blue: Jeżeli jesteś początkującym graczem to skup się na poznawaniu samej gry i doskonaleniu swoich umiejętności. Nie przejmuj się swoimi wynikami. Te z czasem na pewno będą coraz lepsze. Jeżeli lądujesz na dole tabeli to graj bardziej zachowawczo i staraj się przynajmniej zadać obrażenia równe ilości hp twojego czołgu.
  • Odpowiedz