Wpis z mikrobloga

@Aiko18:

moj stary jest chirurgiem dlatego mieszkam na Holland Park na ktory jedynie popaczec mozesz

mieszkam na Holland Park na ktory jedynie popaczec mozesz

na ktory jedynie popaczec mozesz

A potem...

jestes glupi i msciwosc polaczek i niestety chyba o tym sam wiesz

Mam nadzieję, że jesteś zwykłym trollem, bo pisanie w taki sposób przynosi wstyd osobie to piszącej, a robienie błędów ortograficznych z podstawówki, przynosi hańbę twojemu ojcu. Rzekomemu chirurgowi.
@Aiko18: ty się nie chwal co osiągnął ojciec żebyś mógł coś mieć tylko pochwal się dopiero jak sam coś osiągniesz. W innym wypadku jest to żałosne. Druga sprawa, że @WidarX: ma trochę racji. Na 90% patoli, wyjechało 10 % wartościowych ludzi. Niestety tak było. Teraz może to się troszkę zmieniło ale niesmak w ustach brrytyjczykow pozostał
@TheRakQueen:

polaków jako lekarzy

polaków w biurze

Taka #!$%@? jesteś wykształcona, obyta w świecie a nie wiesz, że wielką literą piszemy nazwy członków narodów, ras i szczepów. Więc na przyszłość przestrzegaj zasad języka ojczystego, chyba że po dwóch latach emigracji już nie jesteś Polką ( ͡ ͜ʖ ͡)
@mejd-in-czajna: Dostanie się do Australii nie jest takie trudne, a USA nie ma specjalnych zalet nad Europą Zachodnią. Myślę że większość z emigrantów kieruje się bliskością geograficzną i łatwością przemieszczania się w obie strony. Zachód to po prostu Unia Europejska A, Polska póki co należy do Unii B.
@WidarX Mój dobry kolega wyjechał do UK i pracuje w McLaren jako "Senior Press Officer" także nie generalizujmy z tym najgorszym sortem. Wspomniany kolega nazywa się Adam Groń(dla niedowiarków)
@WidarX: Nie można generalizować, mieszkam w uk, a nie uważam się za buraka, ani Polaka "najgorszego" sortu. Jest dużo kumatych i wykwalifikowanych Polaków w uk, którzy pracują na dobrych stanowiskach i mają normalne życie (żadna patola).