Wpis z mikrobloga

@nandrolone nie masz już niezgodności z umową. Poczytaj na stronie federacji konsumenta lub uokik. Osoby piszące że możesz odesłać bo nie minęło 10 dni też wprowadzają cię w błąd. Sprzęt był używany więc ta regulacja nie znajduje zastosowania.
Najlepiej abyś skorzystał z rękojmi - daje możliwość żądania naprawy lub odstąpienia. Chyba już 2 lata temu zmieniło się prawo, a ludzie nadal piszą rady w oparciu o nieaktualne przepisy :/
  • Odpowiedz
@jakub131: Póki co mam zadzownić w poniedziałek bo dzis już nie obsługują 'dzialu allegro'. Prawdopodobnie wymienią mi aku na nowe. Wyślą kuriera, stare aku oddam. Zobaczymy.. Kto by chciał lekko zużyty sprzęt z powrotem? Wiadomo podczas koszenia rysuje się plastik raczej nikomu juz tego nie wcisną.
  • Odpowiedz
@nie-mam-pomyslu-na-sensowny-nick czepiasz się uproszczonej odp. - nie napisałem że nie dostanie kasy tylko że wprowadzono go w błąd bo jeżeli odeśle na tej podstawie to nie dostanie zwrotu ceny zakupu jak mu piszą. Nie radzę mu i nie informuje o zasadach odesłania - odsyłam go do stron gdzie może to sobie sprawdzić.
  • Odpowiedz