Aktywne Wpisy
lubieczipsy_ +67
Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i jest jakaś grupa na fb sąsiedzka.
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Krulsalomon +49
Gdzie znajdę najtańszy pakiet internetu min 0.5GB/mies działający w Niemczech albo jeszcze lepiej: w Niemczech i w Polsce?
Bez żadnych capchy bo ma służyć głownie jako livetraffic do Automapy oraz do sporadycznego wyszukania czegoś na Google Maps.
Aldi Talk
500MB - 6.99€
1.5GB - 9.99€
5GB - 14.99€
Pakiety ważne 30 dni.
Wiesz pół roku minęło, mogło się coś zmienić, ale wątpie ;)
W sumie nie szukam nic innego bo mi pasuje. No i wiadomo, nie przelicza się na złotówki :)
W NettoKOM masz takie ceny: https://i.imgur.com/ej5MSpa.png
W Lycamobile: https://i.imgur.com/cEeE0dc.png
itd..
Wypity jestem trochu :P
Ale chyba chłopaka nie robię w bambuko? :>
Ogólnie mi się bardziej opłaciło wziąć roaming zagraniczny w play niż tam kupować pakiety neta, zdarzało się trafić hotele bez neta a w tych co był to trzeba było co 12/24h biegać na recepcje i brać hasło do wifi... W
Tutaj gdzie mieszkam (ok 60k ludzia miasto) raz tylko złapałem lte i to w tunelu :D
Nigdzie indziej nie działa.. Aż mi się nie chce pisać..
Co prawda H+ jakoś obleci ale normalnie "afryka" co z netem mobilnym mają :D
Poszukałem trochę i Orange Polska ma za 20zl/mies abonament 2.5GB/mies w przypadku umowy na 12 mies i 5GB/mies w przypadku 24 miesięcznej umowy i z tego 1GB/mies do wykorzystania w roamingu od 15czerwca w EU, w obu wariantach. Więc to się nawet bardziej opłaca niż ALDI. Do tego nielimitowany net w godzinach 0:00-8:00 w Polsce a po przekroczeniu limitu 4gr za 1MB.
Jedyny haczyk jest w regulaminie że
Mi wyszło że lepiej wziąć roaming playa niż bawić się w ich aldiki, ale ja neta