Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +44
Po ślubie nazwisko powinna zmienić ta osoba, która chce, obie, bądź żadna, a nie, że w 99,9% przypadków MUSI to być kobieta, bo tak pambuk kazał i chłopy w spódnicy xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
BarkaMleczna +136
witam wszystkich mireczków i mirabelki.
Słuchajcie no, siadłam ja sobie tak dzisiaj, przemyślałam życie i wybory życiowe i bardzo żenadłam (╯︵╰,)
Niby normalna dziewczyna lvl prawie 26, po studiach i z fajną średnio płatną pracą, a jak dochodzi do tematu związków to aż żal. Nigdy nie stworzyłam żadnej poważnej relacji z drugą osobą.
Wiem, że tutaj jestem wśród swoich (xD), ale kurde blaszka bez sensu takie coś jest na dłuższą metę.
Robisz swoje, cieszysz się życiem i nie masz z kim tego dzielić. I jasne, że wszystkie pelikany odpiszo: idź na miasto, zagadaj do ludzi... ale ja nie mam gadanego i cannot into lanie wody :/ a dodatkowo górą lodową jest moja seksualność, gdzie wydaje mi się że nie jestem typową karyną, która szuka sebka.
I co dalej? jak żyć? kupić kota, chipsy i znowu świętować piątek, piąteczek, piątunio? (╥﹏╥)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Limonene
Komentarz usunięty przez autora
@Tetrachloroizoftalonitryl: biegam, ale jak biegnę to nie daje rady zagadywać :P
@Perkele93: żaden problem, ale na stówę rozmowa po chwili wygaśnie ;/
@mavf: raczej nie. Wiadomo, że czasami jakiś kierownik poprosi o miliony monet, ale to się nie liczy ;d
@prut: ej no, przecież