@sweetpotato: Może da się to jakoś przekuć na dobrą stronę? Opowiedz historię związaną z kawą na CV, może trochę podkoloryzowaną. Będzie dobrze! Zrozumieją dzisiejszego pecha.
@sweetpotato: Nie polecam chodzić na kacu. Prawdopodobnie straciłem szanse na prace w firmie, która potrzebowała w 100% kogoś takiego jak ja. Dla porównania dostałem w innej firmie podobne stanowisko od buta, ale gorsze wynagrodzenie i godziny pracy. Mam nauczkę :(
@sweetpotato: no logiczne że skoro przychodzisz na rozmowę na kacu to nic Cię nie powstrzyma żeby przyjść na nim do pracy, ważne że się udało ;-) powodzenia ;-)
@jokefake: ja bym nie narzekala na taką pracę. Jak płacą za siedzenie przed mirko, to biorę w ciemno (⌐͡■͜ʖ͡■) @MisiuMisiu: lekko bolała mnie glowa, a w trakcie rozmowy czułam się super. Już dajcie spokoj z tym kacem XD
I BTW: w końcu wyczaiłam punkt ksero, w którym był juz jakiś pracownik. Ubłagałam, żeby mi wydrukował, i pobieglam na rozmowę. Więc
Dajcie plusa na pocieszenie
xD
@CyganskiKsiaze: nie widać.
@CyganskiKsiaze: Ja tak zaliczyłem rozmowę, na całkiem wysokie stanowisko. Bo kaca mieć to trzeba umieć!
@sweetpotato okazalo sie ze kuce z IT nie zalozyly mi profilu maila i costam i siedze od 2,5 h lurkujac internet xD super dzial bulwy
@sweetpotato: To albo masz albo nie. Lekki to też kac. Gratuluję przejścia dalej w rekrutacji.
@sweetpotato: poznałaś po dodatkowym chromosomie?
@sweetpotato: To byłem ja. Masz przesrane młoda :f
@CyganskiKsiaze: Jestem osobą odpowiedzialną....( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak było
@technic: trafiłem na kilka takich firm :P
Ale w większości przypadków jednak sami drukują i na nich od razu robią sobie notatki
@MisiuMisiu: lekko bolała mnie glowa, a w trakcie rozmowy czułam się super. Już dajcie spokoj z tym kacem XD
I BTW: w końcu wyczaiłam punkt ksero, w którym był juz jakiś pracownik. Ubłagałam, żeby mi wydrukował, i pobieglam na rozmowę. Więc