Wpis z mikrobloga

Za godzinę mam rozmowę kwalifikacyjną. Mialam mieć CV przy sobie. Ktoś zalał mi torebkę kawą. CV zalane, torebka mokra. Punkty ksero nieczynne.

Dajcie plusa na pocieszenie
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wiesz ze idziesz ma rozmowę rano, a wieczorem pijesz z opcja ze rano bedzie kac? Myślisz ze tego nie widać rano? Swietne podejście.

@CyganskiKsiaze: Ja tak zaliczyłem rozmowę, na całkiem wysokie stanowisko. Bo kaca mieć to trzeba umieć!
  • Odpowiedz
Nigdy nie mam kaca, dziś tylko lekki i w sumie już minął.

@sweetpotato: To albo masz albo nie. Lekki to też kac. Gratuluję przejścia dalej w rekrutacji.
  • Odpowiedz
@sweetpotato: Nie polecam chodzić na kacu. Prawdopodobnie straciłem szanse na prace w firmie, która potrzebowała w 100% kogoś takiego jak ja. Dla porównania dostałem w innej firmie podobne stanowisko od buta, ale gorsze wynagrodzenie i godziny pracy. Mam nauczkę :(
  • Odpowiedz
@jokefake: ja bym nie narzekala na taką pracę. Jak płacą za siedzenie przed mirko, to biorę w ciemno ( ͡ ͜ʖ ͡)
@MisiuMisiu: lekko bolała mnie glowa, a w trakcie rozmowy czułam się super. Już dajcie spokoj z tym kacem XD

I BTW: w końcu wyczaiłam punkt ksero, w którym był juz jakiś pracownik. Ubłagałam, żeby mi wydrukował, i pobieglam na rozmowę. Więc
  • Odpowiedz