Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +180
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

wujek_mikazjusz +534
o----------ł
#kapitanbomba
#kapitanbomba
źródło: image
Pobierz

źródło: Some comments on the BIP148 UASF from the bitcoin-dev meeting
#bitcoin #kryptowaluty
Zawsze uważałam, że /r/Bitcoin to po prostu zbiór ludzi, którzy mają na myśli inne rozwiązanie na myśli niż np. /r/btc. Jednak UASF dowodzi inaczej. 90% ludzi tam popiera tą propozycję, chociaż 99% wcale jej nie rozumie. Podatność na propagandę? Podążanie za autorytetem? Nie mam pojęcia. Na pewno jednak nie jest to samodzielne myślenie.
@Ancro: no i jeszcze trolle zaladowany w ETH, ktorym split w BTC bedzie na reke.
źródło: comment_nUcmoUwElMgLgx83Ep1nzywgyUtI7gi4.jpg
Pobierz@pawlo74 - czyżby szach mat? - Core jest podzielone jeżeli chodzi o #uasf :)
Tak na serio, ja właśnie cały czas o tym piszę - hashrate is the king. Też nie wiedziałem że w Core są dysputy na ten temat.
Patrz nagle po tym wszystkim co wczoraj ci bezwstydni hipokryci napisali o Core dzisiaj nagle Core jest autorytetem. Sory obrzydliwe.
Wypowiedź:
Jest mega śmieszna ( ͡º ͜ʖ͡º)
http://bithub.pl/wiadomosci/obroty-ethereum-przewyzszyly-bitcoin/
Czy UASF jest dobrym rozwiązaniem. Pewnie tak, ale primo nie wszyscy tak myślą secundo trzeba to zrobić szybko opłaty dla górników ostatnio to jakieś nieporozumienie. Obroty na #ethereum świadczą o tym, że nie tylko ja tak myślę.
@pawlo74: lol, podałem link do /r/bitcoin z cytatem core devów i już jestem kłamiącym politykem xD
Bez tej cenzury byłby hardfork najpóźniej w 2016 przy ogólnym poparciu społeczności.
@koob: jak w takim razie możesz być w jednym obozie z mega paruwo? On otwarcie promuje ethf, otwarcie mówi, że sprzedał wszystkie bitcoiny i zostawił sobie tylko jednego.
@koob: wyhoojali Cie
źródło: comment_xO9Ar5G4q31SUkcqHiqtHmb89myhkSYs.jpg
Pobierz