Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +462
XD
#rutkowski
#rutkowski
przecietny_facet +53
Pokłóciłem się dziś ze swoim #rozowypasek bo nie miała ochoty na sex. Wyjąłem koszulę z szafy i zacząłem ją prasować. Na pytanie po co prasuję koszulę odpowiedziałem że idę do klubu. Ona na to "a co jest w klubie?". Odpowiedziałem że studentki. #!$%@?ła się, sięgnęła do lodówki po śmietanę i wylała mi na koszulę xD coś czuję że jednak bedo dzisiaj seksy #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
No i słuchajcie, odezwał się do mnie zielonka @Motolufka, koleszka odpalił sobie internet wsiadł na własny motocykl i jeździł po mazowieckim i szukał dla mnie odpowiedniego motocykla! Przez dwa dni z chłopakiem chyba ze 100 smsów wymieniłem, plus ze dwie rozmowy telefoniczne, i chłopak znalazł dla mnie motocykl!
OGROMNE DZIĘKI! @Motolufka jesteś gość! Od wczoraj jestem dumnym posiadaczem CBF600 :)|
#motocykle
@pawmie: az mi sie lza w oku zakreciła
@NiebieskaSowa: gdybyście choppera szukali to bym się nie dziwił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fotograf_warszawiak: ojjjj tam :P
@Motolufka: w jakie?
@Banks: CBFka była wyceniona na 9500, ale @Motolufka ogólnie tak posterował tym wszystkim że poszedł za 8800 :)
@afromort: cos ci moze znajde ale 535 moze byc problematyczne, edit : imo alarm gps odciecie zaplonu na karte zblizeniowa wszystko moge zrobic w cenie do 400