W ogóle dlaczego Daniel ma tak #!$%@? myślenie i mówi, że rzucenie petardą to jakaś zbrodnia przeciwko ludzkości XD Niedawno jeszcze #!$%@? hipokryta miał plan na 100 tys subów odpalić w #!$%@? petard razem z widzami, kupił przecież taki moździeż nawet. Widzowie przychodzili i też rzucali petardy i nic z tego nie było. Ale nieee, gdzie tam. Dla Pana Zwierzyńskiego rzucenie 1 korsarzem przez okno w dzień to "DYM HARDKOROWY" nie to co palenie rzeczy w mieszkaniu bo to przecież kulturalny dym według Pana Daniela. #!$%@? mnie że grubas ile razy coś #!$%@?ł to nigdy sie nie mógł przyznać do błędu tylko zawsze miał jakieś wymówki w tym przypadku jest tak samo.
@Amazing_High94: Chodzą #!$%@?, ale nie są dla kogokolwiek szkodliwi prócz siebie samych. Mają problemy z alkoholem i może uda się kiedyś coś z tym zrobić, a może nie. Są o wiele groźniejsze przypadki alkoholików. Moja dziewczyna miała ojca alkoholika to szkoda gadać. To był prawdziwy patus. Oni zachowują się po prostu jak zwykłe pijaczki. Chata wygląda jak wygląda, ale właśnie po to Daniel robi tam te remonty, nie? Młody #!$%@? jak
@Lurid: W sumie w większości masz racje, tylko sa tez kwetie typu dlaczego Daniel to robi? (w sensie remonty, Łukasz itp.) Skoro Daniel żyje z tego że nagrywa te swoje gówna, to skad pewnosc ze wiekszosci rzeczy nie robi na pokaz? On na tych dramach i awanturach zarabia.
@Amazing_High94: Wiadomo, że pewnie z dwóch powodów. Pierwszy i najważniejszy wg. mnie to chęć pomocy młodemu. Daniel nie spodziewał się pewnie nigdy w życiu, ze tak to wszystko eskaluje. Pewnie sądził, że kase od widzów będzie miał taką jak zwykle, czyli niezbyt dużą. Chciał pomóc na tyle ile może, pomieszkać trochę z nimi, a później znowu szukać własnego lokum. Drugi powód, to by właśnie zebrać dodatkowe pieniądze na remont i może
@Amplifed: Ten kto do tej pory ogladał. Sam daniel mowil ze dosc szybko znalezli na YT jego filmiki a i cos wspominal ze ogladali(chociaz co do tego glowy bym nie dał bo jak wspominałem to bajarz w niektórych kwestiach jak np. z "panie magical")
@Kreation: Prawdy o tym jak wygladała walka i tak sie nie dowiemy. Jedyna pewna rzecz to to że Łukasz pierwszy zaatakował/popchnał któregoś z sąsiadów bo sam to powiedział na streamie. CO było pozniej, tego juz nie wiadomo.
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Niedawno jeszcze #!$%@? hipokryta miał plan na 100 tys subów odpalić w #!$%@? petard razem z widzami, kupił przecież taki moździeż nawet.
Widzowie przychodzili i też rzucali petardy i nic z tego nie było.
Ale nieee, gdzie tam. Dla Pana Zwierzyńskiego rzucenie 1 korsarzem przez okno w dzień to "DYM HARDKOROWY" nie to co palenie rzeczy w mieszkaniu bo to przecież kulturalny dym według Pana Daniela.
#!$%@? mnie że grubas ile razy coś #!$%@?ł to nigdy sie nie mógł przyznać do błędu tylko zawsze miał jakieś wymówki w tym przypadku jest tak samo.
#danielmagical