JAK JESTEŚ DOBRY TO W BRONZIE/SILVERZE/GOLDZIE SAMEMU CARRIUJESZ MECZ BEZ PROBLEMU. Ludzie co tak piszą chyba nigdy tak naprawdę nie grali solo w ligach poniżej platyny na niskim mmr, albo mają farta do kolejkowania. Mi w co najmniej 1/3 gier trafiają się ludzie w teamie których nie sposób wyccariować. No po prostu się nie da. Nie mówię że się nie da wyjść z tego elo, ale p---------e w drugą stronę że w goldzie to easy fhuj też jest powalone. Przykładowy mecz pic rel.
@Sinti: Super postawa k---a xD Już wiem co za typ ludzi siedzi całe życie w tym bronzie i krzyczy o elo hell. A tak w ogóle to graj dalej xinem z ignitem na topie xD
@Sinti: Chodzą teorie spiskowe, że jak jesteś w serii, to wtedy dobiera ci gorsze elo. Wiadomo jak to z teoriami spiskowymi ale zauważyłem coś w tym stylu. Stąd czasem te spadki o całą dywizję jak zaczynasz się piąć za szybko.
@Sinti: Koleś. Ty w połowie sezonu rozegrałeś prawie więcej rankedów niż ja od 2011. Jestem teraz p2 230 gier. Main jungli. Pickles na topa Xina. Postać która jest dobra w jungli na niskim elo. Wziąłeś go na topa. Co z tego że wygrałeś topa jak będziesz bezużyteczny w tf XD. Jak pójdziesz full ''AD'' to jak enemy ma za grosz rozumu to jedno cc i padasz. Jak pójdziesz pod tanka
Koleś. Ty w połowie sezonu rozegrałeś prawie więcej rankedów niż ja od 2011. Jestem teraz p2 230 gier.
"Ludzie co tak piszą chyba nigdy tak naprawdę nie grali solo w ligach poniżej platyny na niskim mmr, albo mają farta do kolejkowania." Weź jakieś konto w bronzie/silverze/goldzie, zbij sobie mmr by ci dobierało gorszych i sfrustrowanych sojuszników i wtedy porozmawiamy. Jak już wyżej pisałem, też sobie kiedyś przeskoczyłem silvera w 2-3 dni, nie wiesz o czym mówię. Co do ilości gier to dodatkowo dodam że boostowałem ziomka z bronzu do golda i to mocno wpłyneło na to (miesiąc temu np. miałem serie do platyny, ale znowu mu pomagałem i dostawanie po 15 punktów za gre zrobiło swoje). Ale to nie jest o
@Sinti: Nie no k---a, bo diamenty jak zakładają konto to dostają konto w diamencie od razu. Bo k---a smurfy jak przechodzą no inny serwer to gratis od riotu dostają challa. Mało streamerów robiło challange bronze to diamond? I jakoś każdy od bronzu do golda/platyny przeskakuje za 80-90% win ratio nie mówiąc już o boostingu, gdzie na tym samym c------m mmr jakie ma twoje konto jakis booster wchodzi i robi 90%
@Sinti: XDDD bardzo dobrze Ci za to boostowanie. Sorry ale xin na topie to g---o i g---o robi w tf. Ja rozegrałem w tym sezonie może z 5 meczy duo a tak wszystko solo. I co ty chciałeś kontrować? Garena? XDDDDDDDDDD To lepiej na tanków brać Fiore niż Xina. A i wy niskim goldzie nie działa meta. Można grac wszystkim.
@meshack: Nie wiesz o co chodzi a się wypowiadasz.
Podstawowym błędnym założeniem "prosów" jest to że słysząc dobry, od razu widzą k---a jakiegoś tryharda yasuo za czasów jego świetności, albo coś innego co jest w mecie. Dobry, czyli chodzi po prostu o osobę która przewyższa swoje elo. Nie koniecznie gra metą, nie koniecznie jest na poziomie diamentu - po prostu przewyższa ludzi z obecnego elo umiejętnościami.
@Sinti: zacznij oddawać kille druzynie. 0 asyst i dziwi sie ze przegrwya. Jak masz słaba druzyne to musisz pozwolic im zebrac golda z killi zeby cos robili. Samemu nic nie zrobisz jesli reszta druzyny jest na strzała
Ludzie co tak piszą chyba nigdy tak naprawdę nie grali solo w ligach poniżej platyny na niskim mmr, albo mają farta do kolejkowania. Mi w co najmniej 1/3 gier trafiają się ludzie w teamie których nie sposób wyccariować. No po prostu się nie da. Nie mówię że się nie da wyjść z tego elo, ale p---------e w drugą stronę że w goldzie to easy fhuj też jest powalone. Przykładowy mecz pic rel.
#leagueoflegends
A tak w ogóle to graj dalej xinem z ignitem na topie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiadomo jak to z teoriami spiskowymi ale zauważyłem coś w tym stylu. Stąd czasem te spadki o całą dywizję jak zaczynasz się piąć za szybko.
"Ludzie co tak piszą chyba nigdy tak naprawdę nie grali solo w ligach poniżej platyny na niskim mmr, albo mają farta do kolejkowania."
Weź jakieś konto w bronzie/silverze/goldzie, zbij sobie mmr by ci dobierało gorszych i sfrustrowanych sojuszników i wtedy porozmawiamy. Jak już wyżej pisałem, też sobie kiedyś przeskoczyłem silvera w 2-3 dni, nie wiesz o czym mówię.
Co do ilości gier to dodatkowo dodam że boostowałem ziomka z bronzu do golda i to mocno wpłyneło na to (miesiąc temu np. miałem serie do platyny, ale znowu mu pomagałem i dostawanie po 15 punktów za gre zrobiło swoje). Ale to nie jest o
Mało streamerów robiło challange bronze to diamond? I jakoś każdy od bronzu do golda/platyny przeskakuje za 80-90% win ratio nie mówiąc już o boostingu, gdzie na tym samym c------m mmr jakie ma twoje konto jakis booster wchodzi i robi 90%
Pisz z sensem, albo