Aktywne Wpisy

Moreso_pl +589
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo

dotankowany_noca +307

Zaczynałem od 105 kg, przez ostatnie 3 tygodnie rozpocząłem swoją przygodę z dietą IF, zjadam tylko 3-4 posiłki dziennie w systemie 8 h jedzenia, 16 h postu (11-19 okno żywieniowe).Dodając do tego aktywność fizyczną taką jak:
- rower codziennie wieczorem dystans +25 km
-Bieganie ( 3 - 7 km) w okresie kiedy pogoda nie pozwala zbytnio na długą przejażdżkę rowerem
- codziennie rano i wieczorem 40 brzuszków i 20 pompek.
Niestety póki co nie mam możliwości pójścia na siłownie, ale myślę że od końca czerwca zamelduje się na siłce ;D
Tą metodą w ciągu tych 3 tygodni udało mi się zejść do wagi 101 kg.Dużo ludzi straszy mnie, że przy takiej stracie, te kilogramy mogą mi wrócić ze sporą nawiązką, i to troszkę mnie przeraziło. ;/ Ale utrzymując dietę i aktywność fizyczną, raczej te "przepowiednie" nie powinny się spełnić ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chudnijzwykopem #przestanbycgrubasem #odchudzanie
Komentarz usunięty przez autora
Co do Twojego osiągnięcia, gratuluję naprawdę niezły wynik w krótkim czasie, podziwiam że udało Ci się osiągnąć taki rezultat, zobaczymy jak to będzie ze mną ;)
Dzięki i wzajemnie! :D