Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu chciałbym pochwalić się pierwszymi zrzuconymi kilogramami.
Zaczynałem od 105 kg, przez ostatnie 3 tygodnie rozpocząłem swoją przygodę z dietą IF, zjadam tylko 3-4 posiłki dziennie w systemie 8 h jedzenia, 16 h postu (11-19 okno żywieniowe).Dodając do tego aktywność fizyczną taką jak:
- rower codziennie wieczorem dystans +25 km
-Bieganie ( 3 - 7 km) w okresie kiedy pogoda nie pozwala zbytnio na długą przejażdżkę rowerem
- codziennie rano i wieczorem 40 brzuszków i 20 pompek.
Niestety póki co nie mam możliwości pójścia na siłownie, ale myślę że od końca czerwca zamelduje się na siłce ;D

Tą metodą w ciągu tych 3 tygodni udało mi się zejść do wagi 101 kg.Dużo ludzi straszy mnie, że przy takiej stracie, te kilogramy mogą mi wrócić ze sporą nawiązką, i to troszkę mnie przeraziło. ;/ Ale utrzymując dietę i aktywność fizyczną, raczej te "przepowiednie" nie powinny się spełnić ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#chudnijzwykopem #przestanbycgrubasem #odchudzanie
  • 29
@Ragnal dzięki za miłe i motywujące słowa ! :)
Co do Twojego osiągnięcia, gratuluję naprawdę niezły wynik w krótkim czasie, podziwiam że udało Ci się osiągnąć taki rezultat, zobaczymy jak to będzie ze mną ;)
Dzięki i wzajemnie! :D
@tennlan siemanko, aktualnie jestem w pracy sezonowej, więc z treningiem przystopowalem, co do wagi 89 kg na dzień dzisiejszy, oczywiście na tym nie mam zamiaru poprzestać ;) Minus taki, że większość ubrań do wymiany, zwłaszcza spodnie :)
@ZielonaMoc 85 kg aktualnie, zaprzestałem diety teraz odżywiam się normalnie, niestety przez zimę coraz mniej aktywności fizycznej, tylko to co w pracy mogę zdziałać ( ͡º ͜ʖ͡º)