Wpis z mikrobloga

@kabzior ty się śmiejesz, a mnie tu poważna rozkminka męczy, mianowicie: zamknąć na 125, i to jest wyzwanie, jestem zielony w temacie, można powiedzieć nowicjusz, jednak aspiracje level hard, szukam gdzie tu można położyć odpowiednio cbr'ke, ale jakoś jeszcze nie znalazłem takiego miejsca, nie to żeby łuków nie było, jednak tak spasowanych żeby jeszcze moment mieć i położyć odpowiednio za diabła znaleźć nie mogę...
@kefas_safek: to są żarty oczywiście, jak poczytasz moje wpisy to zobaczysz, że jestem absolutnie przeciwny próbom zamykania opon na ulicach. jeśli już to tylko tor. a i tak cała zabawa polega na wychyłach i wtedy można szybciej przy mniejszym położeniu moto :)
@fstq: eeeeee... dobra rada - zapisz się na jakieś kulikowisko czy coś takiego, potem już będziesz sam na tor jeździł. nie polecam robić tego na ulicy, zwłaszcza jeśli
@kabzior wydaje mi się (heh jak to pięknie brzmi), że jestem rozważnym kierowcą, który z czasem chce delikatnie więcej, nie świruję w szczycie między "puszkami" (ostatnio rozmawiałem z chłopakiem na światłach 650-1000, nie wiem, jak odkręcił środkiem...) szukam raczej pustych punktów, nie granicze ze sobą.
@fstq: to pamiętaj przejść dwa razy w każdą stronę żeby się upewnić że nie ma piasku, oleju itp, postawić kolegę na początku i końcu żeby ostrzegali czy nic nie jedzie oraz pozbyć się wszystkich latarni, drzew, krawężników, znaków itd z drogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)