@Kielek96 Dobrze walczył, w ogóle walka bardzo widowiskowa nawet dla januszy mma. Niestety Borys jednak zrobił za mało, żeby odebrać pas Mamedowi. Przydałyby się jeszce dwie rundy. ps. szkoda mi Mameda w związku z tymi gwizdami.
@Kielek96 Dobrze walczył, w ogóle walka bardzo widowiskowa nawet dla januszy mma. Niestety Borys jednak zrobił za mało, żeby odebrać pas Mamedowi. Przydałyby się jeszce dwie rundy. ps. szkoda mi Mameda w związku z tymi gwizdami.
@DinduNuffin1: za to ze wchodzil do ringu z terrorystycznymi piesniami czy dlatego ze od 10 lat ma ustawiane walki ? xD a jak proponowali mu angaz do UFC to stwierdzil ze KSW jest lepsze. Mogliby w niego dla mnie rzucac pomidorami
@Nemeczekes: To nie on wchodził w rytmach terroryzmu, tylko jego przeciwnik. Tę walkę wygrał poprzez sprowadzenie przeciwnika do parteru (za to są spore punkty) Oczywiście że woli KSW, tu jest gwiazdą i tu ma rodzinę. W UFC startowałby od zera, ze znikomą znajomością, czyli ze znikomymi zarobkami.
@reflex1: ale nucił sobie ta piosenke. KAZDY marzy o walce w UFC czy grze w nba. Lokalna gwiazdka smiesznej federacji wiedziala ze sobie nie poradzi to sabotowala.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
To nie była walka o pas.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tę walkę wygrał poprzez sprowadzenie przeciwnika do parteru (za to są spore punkty)
Oczywiście że woli KSW, tu jest gwiazdą i tu ma rodzinę. W UFC startowałby od zera, ze znikomą znajomością, czyli ze znikomymi zarobkami.
wiesz o czym ty kurejwa piszesz walka była w catchweightcie
Komentarz usunięty przez autora
@SpiderFYM ok, racja