Aktywne Wpisy
piotrow +163
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ostatnio przyjechał do nas do #uk jakiś polaczek i ni #!$%@? nie umie mówić po angielsku, nasz brygadzista na magazynie jest anglikiem i mówi tylko po angielsku, wydał polaczkowi polecenie żeby pozbierał puste pudła i je segregował a ten debil nic nie zrozumiał i sie mnie zapytał o co mu chodziło a ja do niego "sorry i dont speak polish" xD stał tak godzinę i nic nie zrobił a jak przyszedł brygadzista to zaczął drzeć na niego ryja że się obija i powiedział że jak tego nie zrobi w ciągu godziny to go #!$%@? z magazynu xDDDDD
#heheszki #truestory #pracbaza #emigracja
@Koteu81: Bo Ty to pewnie te pudła na magazynie po harvardzie układasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
sory ludziska ale dla mnie tacy co nic nie rozumieja to moga #!$%@?
to nie 2004 tylko 2017r
jeszcze w 2004 to bym jeszcze komus pomogl bo wiadomo bieda w polsce i wszyscy jedziemy na tym samym wozku
po co to sie wogle pchac i ludziom prace zabierac jak sie nic a nic nie rozumie? nie lepiej do niemiec jechac?
Komentarz usunięty przez moderatora
@trusia: nie mógł, bo to się nie wydarzyło.
Komentarz usunięty przez moderatora