Aktywne Wpisy

Pixario +179
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +120
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

Mircy mam taki problem.Kupiłem laptopa vostro 3568 z windows 10 pro porobiłem wszystkie aktualizacje i wszystko było dobrze do momentu w którym dodałem nowego użytkownika.Problem polega na tym, że:
Gdy jestem zalogowany na swoim koncie i skończę pracę na urządzeniu laptop przechodzi w tryb uśpienia.Drugi użytkownik w tym czasie odpala komputer i loguje się na swoje konto gdy skończy pracę ponownie włącza się tryb uśpienia.Gdy wracam do komputera i chcę zalogować się na swoje konto to po wpisaniu hasła widzę czarny ekran i nie pomaga nic poza uśpieniem urządzenia i ponowy wybudzeniem. Ktoś coś ?