Wpis z mikrobloga

@GreenRanger: GTA 5 to rewelacyjna gra. Uncharted kolekcje natana drake wyrwiesz za nieduże pieniądze, The last of Us, ale sam się do tej gry musiałem trochę przekonywać. Jak lubisz bijatyki to lada moment wyjdzie nowy Tekken a obecnie masz do upolowania Mortal Kombat XL (nawet fabularnie mnie skurczybyk wciągnął).
Battlefield 1 - jeżeli chcesz strzelankę sieciową to lepszej nie znajdziesz.
@GreenRanger: Da się, w mojej ocenie równie dobrze jak na myszce. Dzięki temu, że wszyscy grają na padzie to gra jest wolniejsza. Nie dostajesz heada z piruetu podczas obrotu.
Druga rzecz jest taka, że jeżeli poświęcisz trochę czasu na naukę i wymasterujesz swoje umiejętności strzelania padem, to później będziesz zawsze w top 10 na serwerze, bo pozostałe 50 osób gra w strzelanki rekreacyjnie, nie skupiając się za bardzo na masterowaniu umiejętności
@GreenRanger:
Remastery excl PS3 -> The Last of Us, Uncharted 1-3
PS4 excl -> Bloodborne, Uncharted 4, The Last Guardian, Until Dawn
Zbliżający się release Crasha Bandicoota też zapowiada się obiecująco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GreenRanger: Najlepszego RPGa wykluczyłeś, ale z niewymienionych wyżej tytułów polecam Driveclub, serię AC (ja nie mogę się przemóc, chociaż fabułę ma zwykle świetną), serię Far Cry... dużo do nadrobienia :)