Wpis z mikrobloga

@grigoryi: np. w infakt możesz sobie wystawiać faktury (więc są już wpisane dokumenty wystawione), natomiast dodajesz sam koszty i księgowość u nich robi resztę.
  • Odpowiedz
@grigoryi: Korzystam z ifirma, wyznaczony ksiegowy, kontakt mail/telefon, wszystko ok. Dokumenty skanuje i załączam w serwisie, jest też opcja wysłania kurierem z tego co pamiętam.
  • Odpowiedz
@maur: a to muszę być polecony? Opcja ciekawa. Na razie się rozejrzę za stacjonarnym biurem bo lubię kontakt twarzą w twarz - jestem trochę staromodny. Ale jak będą chcieli zedrzeć to pewnie stanie na takim internetowym cudzie.
  • Odpowiedz
@grigoryi: Nie nie, nie musisz. To tylko opcja - wtedy ja dostaje jakieś punkty. :)
A stacjonarne.. korzystałem, jak płaciłem 200zł byłem zadowolony z jakości, niezadowolony z tego, że księgowa mi nic nie doradzała (a liczyłem trochę na to). Jak płaciłem 150zł to jakość była taka, że to do mnie dzwoniła babka z US z informacją, że do księgowej nie może się dodzwonić, a na piśmie o zwrot vatu jest
  • Odpowiedz
@grigoryi: o proszę. Nieźle. W Warszawie?! To powodzenia, tez lubię twarzą w twarz. :) Zapytaj jak to wygląda z ich strony, jak skończą opowieść dopytaj czy jest limit dokumentów, ile $ za przekroczenie, jak odbiór dokumentów - DO KIEDY wymagają ich każdego miesiąca.. to tak co mi przyszło do głowy na szybko.
  • Odpowiedz