Wpis z mikrobloga

@salvador_w_dali: nie rozumiesz o czym piszę.Jest związek dwóch gejów i jeden z nich przy takich uroczystościach odgrywa rolę kobiety.Więc się zastanawiam czy nie odbiję się to na jego psychice,albo jak adpotują dziecko i jeden z nich będzie sprawowal role "mamy" i będzie tą troskliwą i nadopiekuńczą stroną rodzica
  • Odpowiedz
@Hamouma: aha, teraz rozumiem. Aczkolwiek myślę, że to tak się można zastanawiać w przypadku każdej pary prezydenckiej. Na przykład jak na psychice pani Dudy odbił się fakt, że musiała porzucić swoją "karierę" na rzecz bycia "pierwszą damą" :)
  • Odpowiedz
@Tymbarkus: partnera dla kogo?Przecież to oczywiste,bylo spotkanie mężczyzn i kobiet więc para homoseksualna wybrala kto pójdzie i odegra rolę przeznaczoną dla kobiety w związku heteroseksualnym.Mogliby np w ogóle to olać i we dwóch udać się na rozmowę w męskim gronie
  • Odpowiedz
@Hamouma: Głowy państw udały się na rozmowę. To, że to faceci, ma drugorzędne znaczenie. Jakby prezydentem była Melania Trump, to ona brała by udział w tej rozmowie "w męskim gronie", jak to określiłeś, a Donald pozowałby do zdjęcia.
  • Odpowiedz
@wybitny_analityk: to prawda, tak założyłem bo generalnie zjechali tam "głowy państw", a to jest mąż PREMIERA Luksemburga. jak to zwykle na wykopie - nie zrobiłem odpowiedniego rozpoznania przed wrzuceniem xD

mea maxima culpa
  • Odpowiedz