Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +93
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla
Pora na zimny prysznic.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
źródło: dramat_it_
Pobierz

https://redd.it/6d3id0
6xCC1, 10xCC2, 15xCC3, 8xCC4, 8xPCC, 3xTC b/o 3 klucze dla mirkow
poki co mam c/o octane zsr ale lekki lowball z tego co widze bo moje skrzynki wg tej strony: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=771828594 warte sa 5,2 klucza a octane 1,2 klucza ;)
Nie chce na tym zarobic, chce sie pozbyc wiec za te 3 klucze to oddam, ale tez nie bede frajerzyl w sumie i oddawal za 20% wartosci xD
Komentarz usunięty przez autora
Dzieki pieknie za ten arkusz, bede robil pare zakupow w RL to mam czym sie sugerowac ;)
Octane kupilem do gry, dodal te fele to wzialem, dorzucilem mu jeszcze moje boosty ktorych nie chcialem miec nawet bo mi zbedne, a ja nie lubie miec syfu w eq. Drugiemu oddalem cala mase gowien ktore sie dostaje po meczach i elo w eq mam 5 rzeczy i jestem zadowolony ;)