Aktywne Wpisy

comanchee +13
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Croll +1
Mircy mam pytanie jest jakiś sposób żeby uzupełnić żelazo bez tabletek? Choruję na WZJG, byłem w szpitalu i przy wypisie dostałem receptę na żelazo. Niestety przyjmowanie żelaza w tabletkach wywołuje straszne objawy, bóle brzucha, zaparcia, gazy i to jest tak nasilone, że nie jestem wstanie funkcjonować, do tego ciemne stolce itd Pierwszy raz w życiu nie jestem wstanie przyjmować przepisanych tabletek. #zdrowie

Prujecie się do Łukiego że rzuca takie teksty do matki. Postawicie się na jego miejscu. Chłopak ma 15 lat, nie może liczyć ani na matke ani na starego, oni zamiast mu pomóc to w---------ą mu kłody pod nogi. Słuchawki zakłada po to żeby uciec przed tą patologiczną rodziną, jak n--------a w ten komputer to przynajmniej nie myśli że każdy w klasie ma zajebistą rodzinę z którą chodzi na lody, na wycieczki, wakacje itp a on jedyne co do stanie od starej to teksty w---------j z domu.
Odezwali się k---a ura bura szefowie podwóra że nie szanuje, kogo ma k---a szanować? Starą k---ę za którą co chwila się musi wstydzić? Koleś ma p--------e życie a Wy piszecie mu morały o----------c kawe ze starbaksa i prosząc matkę o 10zł na p--o.
Debile i tyle.
Koleś w 15 lat przeżył więcej niż wy przez swoje całe życie.
#danielmagical
@Razzish: xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora