Wpis z mikrobloga

Ale Wy jesteście p------i,
Prujecie się do Łukiego że rzuca takie teksty do matki. Postawicie się na jego miejscu. Chłopak ma 15 lat, nie może liczyć ani na matke ani na starego, oni zamiast mu pomóc to w---------ą mu kłody pod nogi. Słuchawki zakłada po to żeby uciec przed tą patologiczną rodziną, jak n--------a w ten komputer to przynajmniej nie myśli że każdy w klasie ma zajebistą rodzinę z którą chodzi na lody, na wycieczki, wakacje itp a on jedyne co do stanie od starej to teksty w---------j z domu.

Odezwali się k---a ura bura szefowie podwóra że nie szanuje, kogo ma k---a szanować? Starą k---ę za którą co chwila się musi wstydzić? Koleś ma p--------e życie a Wy piszecie mu morały o----------c kawe ze starbaksa i prosząc matkę o 10zł na p--o.
Debile i tyle.
Koleś w 15 lat przeżył więcej niż wy przez swoje całe życie.
#danielmagical
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Razzish: Bo on powinien być dawno zabrany, jeśli ma coś z niego jeszcze być. W życiu przy moich dzieciach nie przekląłem bardziej niż cholera, a Łukasz zachowuję się i mówi tak jak ma w domu. Większość mówi że to niedopuszczalne bo są z normalnej rodziny i w życiu do nich matka nie mówiła "ty k---o j----a".
  • Odpowiedz
@Wasky: Dokładnie, bananow gówniarze które nic nie wiedzą o życiu, koleś nic nie dostał od swoich rodziców, prócz wstydu, kiedy widzowie pewnie mają 90% od starych. Oczywiście nie mówię że każdy taki jest, ale wystarczy popatrzeć kto do nich przychodzi.
  • Odpowiedz
@Razzish: Nie znasz Łukasza tak dobrze jak jego otoczenie, szkoła, środowisko i nie wiesz jaki on jest na żywo "struga kozaka" , bo ma "sławnego" brata, także nie zgadzam się z Twoimi argumentami. Pozdro!
  • Odpowiedz
@jazdapany: A co, ma być gonojny przez środowisko za to w jakiej rodzinie się urodził. Też go nie znasz, ale z góry zakładasz że struga cwaniaka. Już widzę jak słodzisz mamie kiedy ona wyzywa cię od s-------i.
  • Odpowiedz
@Razzish: Ale też raczej nie boli go że nie chodzi na wycieczki, lody itd. Mógł jechać do Berlina a miał to w dupie. On raczej nie czuje by coś tracił, pewnie całe życie przed kompem spędza. Ja bym taką bierność leczył z urzędu, bo sam przeżywałem to i wiem jakie to zgubne. Ale w tej patologii to raczej się nie wyleczy.
  • Odpowiedz
@FarGO: Człowieku, piszesz co on czuje a co nie, no k---a ogarnij się proszę. Myślisz że oglądasz streama i znasz Łukiego na wylot? Stream jest od kilku miesięcy, zacznij myśleć i wyobraź sobie że takie dymy były od 15 lat.
  • Odpowiedz
@Razzish: Wiesz, szczerze to ja mam poogląd z najbliższego otoczenia, bo moja rodzina przechodzi przez podobne g---o, może trochę mniejszy kaliber, ale kilka c-------h dymów też było ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz