Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +107
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
mickpl +269
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
#neuropa #razem #4konserwy #terroryzm #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkorwina
@UzytkownikWypoku: Dokładnie i po co dodawać do tego ofiary zamachów terrorystycznych? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@UzytkownikWypoku:
A co sądzisz o takim podejściu :
1/ Polski rząd ignoruję wolę obywateli którzy nie chcą imigrantów zarobkowych z krajów
@UzytkownikWypoku: Twoja filozofia to jakaś obrzydliwa mieszanka utylitaryzmu z nihilizmem. Jak można nakłaniać do przyzwyczajenia się do morderstw popełnianych z premedytacją porównując je z wypadkami i zdarzeniami losowymi?
Idąc twoim tokiem rozumowania : w wyniku wojny domowej w Syrii zginęło max 470 tyś ludzi. Przez ten sam okres czasu czyli 2011 - 2014 zginęło 600 tysięcy ludzi na terenie EU w wyniku różnych wypadków. Może więc do strat w cywilach w Syrii trzeba się przyzwyczaić, i tak Janusze z Europy się sami pozabijają?
@Lemmonix: jest w niektórych przypadkach. Np jak ktoś pisze że terroryzm to największe zagrożenie dla społeczeństwa/największy problem w Europie itp to sie myli, skoro liczba ofiar wypadków jest większa
@UzytkownikWypoku: ohui xD
@UzytkownikWypoku: