Wpis z mikrobloga

Zacząłem przechodzić klasyczne Rollercoaster Tycoon 1, jednak jedna rzecz mi się nie zgadza. Czy wszystkie praktycznie atrakcje są darmowe i trzeba ustawiać cenę? Jakoś wydawało mi się, że zawsze ceny były jakoś ustalone. Podobnie z ceną na wejście, co chwilę dostaje informacje, że wstęp za tani, a ustawiona cena już prawie 20$.
Wersja jest ze #steam
#kiciochpyta #gry #staregry #rollercoastertycoon
Baero - Zacząłem przechodzić klasyczne Rollercoaster Tycoon 1, jednak jedna rzecz mi ...

źródło: comment_mLHGJ2oBvEKqlN7z5qsUfD0KHPVtLGgK.jpg

Pobierz
  • 9
@Skorupczak: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do dwójki polecali mi doinstalować OpenRCT2, podobno coś tam usprawnia jeszcze.
@Emill: Nie wiem, czy to tylko u mnie coś takiego, bo na supporcie Steama nic nie widzę podobnego
@Baero: a też nie wiem, ja grałem w oryginał w jakoś 2000 roku... a raczej patrzyłem jak siostra gra odliczając jej czas :P ale na 100% była ustawiony koszt... może w aktualnej wersji coś zmienili.. cholera wie.
@Baero tego nie używałem, ale np w rct1 pamiętam że nie da sie wielu elementów torów kolejki robić itd. Za to mapy są duzo ciekawsze... no, ale instalując je do dwójki masz i to i to ( ͡° ͜ʖ ͡°)