Aktywne Wpisy
Kagernak +310
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
Jakby to powiedzieć, rówieśnik to nie był ... dodać do tego wyprowadzenie się w wieku 17 lat ... + ślub planowany z innym gościem, którego ledwo co znała, mający odbyć się w USA (na który nie miała $) ... Mógłbym opisać jeszcze kilka ogólnodostępnych szczegółów, ale nawet nie ma co. Po prostu to "trochę" pokazuje jaką miała psychikę, tzn. jakim torem podążał jej tok myślenia, którego nie oceniam, takie są baby. #logikarozowychpaskow #magdazuk
Jeśli kobieta 21letnia miała w domu problemy z ojcem alkoholikiem, z pewnością nie osiągnie w tym wieku dojrzałości emocjonalnej w takim stopniu, jak kobiety ze zdrowych rodzin. To często sprawia, że podświadomie takie kobiety,
Kisnę z tego, ale to wykazuje chyba jednak identyfikację z ojcem a nie chęć jego odrzucenia, przynajmniej nie całkowitą.
Poznali się w jednym z wrocławskich klubów pięć lat temu: – Podeszła do mnie i powiedziała: „Cześć, jestem Magda i jestem księżniczką”. Mówiła, że ojciec tak ją nazywa, więc każdy facet, który chce się z nią spotykać, też musi tak ją traktować.
@Syntax: to jest newsweek, moze nie byc 100% prawdą, newsweek to pochodna onetu i wp.pl, czyli tektsy specjalne zeby kontynuowac show
@vandalia: