Aktywne Wpisy
Hit moi drodzy, spojler w reklamie. Wiemy już z kim będzie Karol. Wejdzie nowa uczestniczka (włosy, tatuaż z palmą) i to będzie ta miłość. A Julia no cóż 🤷🏻♀️ pewnie
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
Markotny_Marek +115
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Jakby to powiedzieć, rówieśnik to nie był ... dodać do tego wyprowadzenie się w wieku 17 lat ... + ślub planowany z innym gościem, którego ledwo co znała, mający odbyć się w USA (na który nie miała $) ... Mógłbym opisać jeszcze kilka ogólnodostępnych szczegółów, ale nawet nie ma co. Po prostu to "trochę" pokazuje jaką miała psychikę, tzn. jakim torem podążał jej tok myślenia, którego nie oceniam, takie są baby. #logikarozowychpaskow #magdazuk
Komentarz usunięty przez autora
Dziwne to wszystko, jeśli na lotnisku faktycznie groziło jej niebezpieczeństwo, to musiała być nieźle naćpana (albo miała coś nie "helo" z głową), żeby bać się uciec np. do ochrony ... Albo bała się, że coś wypłynie. Nie ma innej opcji.
za duzo poszlak, bo np. może rzeczywiscie było tak jak na razie jest wstepnie ustalone ze po prostu zeby pieniądze nie poszly w błoto to poleciala sama i sie wydarzyla tragedia, p.Magda juz miala na swoim koncie samotną
@TypowaDzesika: Stąd studia, stała praca (a wcześniej własna firma) i biegi w 15-kilometrowych maratonach. Jak każda karyna.
@kulFoniasty00: Mylisz chłopaków. Z tym 42-letnim Maćkiem chodziła 5-6 lat wcześniej, więc on miał wtedy ze 36 max. O tym pisałem, a nie o fryzjerze.
http://m.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/magdalena-zuk-co-sie-stalo-z-polka-w-egipcie-,film,410204.html
@gigaset: Ona się wyprowadziła z domu jak miała 17 lat, a zapewne umawiała się z gośćmi podchodzącymi pod 40-stkę, dodaj do tego świat "modelingu" ... a posiadanie pracy/studiów czy pobiegnięcie gdzieś w jakimś biegu wcale nie dyskwalifikuje bycia karyną
@kulFoniasty00: wydaje mi się, że ich związek nie był
@kulFoniasty00: Sprawdź od jakiego zdania zaczął się ten wątek. Do tego się odniosłem - sprostowałem że 42 lata ten człowiek ma dzisiaj a nie 6 lat temu jak z nią chodził.
Osoba która rozpoczęła ten wątek nakreśliła pewien obraz Magdy, m.in. jako osoby która nie miała nic przeciwko związkowi z takim starym prykiem. Więc należało się sprostowanie, że ten jej
@Naczelny_Troll_Rzeczypospolitej: Skoro musiała skorzystać z DDA to nic dziwnego że się wyprowadziła. To akurat dobrze o niej świadczy że nie bała się skrzystać z profesjonalnej porady i pomyśleć o swojej przyszłości. Być może to tam zasugerowano jej usamodzielnienie się i wyrwanie z takiego otoczenia.
Nie wiem ile Ty masz lat, pewnie z
Możliwe że w tym Egipcie zachowywała się nieostrożnie, zbyt wyzywająco itp. Więc
http://www.rynekzdrowia.pl/Uslugi-medyczne/Specjalisci-niedosluch-staje-sie-w-Polsce-choroba-spoleczna,141093,8.html
ale dla profesjonalistów nie będzie problemu z odszumieniem, o ile tylko będą chcieli.