Aktywne Wpisy
cinu4 +115
Najbardziej natrętnych neur0pków mam na czarno a i tak fala tuskoidów zalewa wykop przed wyborami. Gdyby mi ktoś w 2015 powiedział, że za 8 lat internet zacznie obciągać Donaldowi to bym wyśmiał, a teraz po prostu wiem, że ten naród skazany jest na bycie pod butem.
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
HrabiaTruposz +582
#!$%@?( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie istnieje coś takiego jak choroba umysłowa.
Zobacz - koleżanka z niewiadomych powodów po powrocie z kościoła powiedziała mi, żebym przestał być smutny, bo wystarczy się
1. Choroby atakują ciało ludzkie
2. Umysł nie jest narządem ani częścią układu ciała
3. Dlatego umysł nie może (za)chorować
4. Więc choroba umysłowa to mit
5. Jeśli umysł to mózg (proces)
6. A choroba umysłowa to choroba mózgu
7. Wtedy choroba umysłowa to choroba ciała
8. Czyli choroba umysłowa to nadal mit
Tak naprawdę medycyna każde dziwne
@chchmiel: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pewnie SSRI bierze jak większość z tego tagu
Zrobił to za to prof. Szasz jeden z bardziej wybitnych lekarzy poprzedniego wieku : https://pl.wikipedia.org/wiki/Thomas_Szasz
Polecam poczytać trochę książek zanim zaczniecie wyśmiewać inny punkt widzenia.
1. Można ją udowodnić fizycznie tak jak zapalenie mózgu, trzustki, nowotwór, wylew, zawał serca
2. Umysł jest częścią mózgu, zatem można go zredukować do samego mózgu. Mózgiem zajmuje się neurologia i neurochirurgia, po co zatem psychiatria? Przecież jak masz chory przedsionek serca to zajmuje się nim kardiolog, bo przedsionek redukuje się do całego serca.