Aktywne Wpisy
cinu4 +115
Najbardziej natrętnych neur0pków mam na czarno a i tak fala tuskoidów zalewa wykop przed wyborami. Gdyby mi ktoś w 2015 powiedział, że za 8 lat internet zacznie obciągać Donaldowi to bym wyśmiał, a teraz po prostu wiem, że ten naród skazany jest na bycie pod butem.
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
HrabiaTruposz +582
#!$%@?( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak jak wspominałem - ludzie często usprawiedliwiają swoje nieetyczne i niemoralne zachowanie (twoje powyżej) różnymi przypadłościami "umysłu". Których oczywiście nie da się udowodnić jakimikolwiek fizycznymi dowodami.
@chchmiel: sam się kompromitujesz. Na swój własny temat który sobie wymyśliłeś. Więc nie widzę powodu by wdawać się w argumentacje.Ale powiem Ci jedno mireczku. Nie chciałbyś nigdy w życiu doświadczyć choroby która wg ciebie nie istnieje. Dla zdrowych umysłowo ludzi wydaje się to komiczne i niemożliwe. Zdrowa osoba nie może tego zrozumieć co wielu
Natomiast twoerdzenie, że przygnębienie tak silne, że człowiek chce się zabić to po prostu wariant normy, który zwyczajnie nie jest akceptowany społecznie; czy też halucynacje i silne urojenia
Komentarz usunięty przez autora
Podobnie jak zlamana konczyne najpierw wklada sie w gips, a nie kaze to zlamanie rozbiegac. Odstawienie lekow w pewnym momencie powinno byc etapem
Komentarz usunięty przez autora