Wpis z mikrobloga

Mireczki mam do was poważne pytanie dotyczące segzu i masturbacji. Otóż jak powszechnie wiadomo wszyscy pozerzy wkoło zachwalają jakie to ruchanko jest świetne, a masturbacja jest obiektem kpin. Moim zdaniem to jest to samo i nie ma żadnej różnicy w przyjemności, a ci co wszyscy co tak zachwalają dymanko są zwykłymi pozerami, którzy boją się wygłosić niepopularną opinie. To jak to waszym zdaniem jest:
#roksa
#przegryw
#tfwnogf
#tinder
#stulejacontent

Moja opinia nt. masturbacja vs seks

• Seks jest o niebo lepszy 59.9% (166)
  • Na jedno wychodzi w sumie 21.7% (60)
  • Masturbacja jest lepsza 18.4% (51)

Oddanych głosów: 277

• 12
@Tiestowiron: Beka z ruchania- jak #!$%@? to w ogóle można to robić przecież to jest tak prymitywne że ja #!$%@?. Jakies #!$%@? dziwne frykcyjne ruchy w tą i z powrotem robione kawałkiem odstającego mięsa którym na co dzień się sika i wkladanie go w obleśną samicza szparę oblepioną obrzydliwym śluzem, no #!$%@?, jeszcze do tego jakieś pozycje, zabawki, wibratory, kajdanki gra wstępna, przebieranie się za jakieś postacie #!$%@? ruchanie to jakiś
@Tiestowiron: Jeśli masz niedoświadczoną partnerkę to faktycznie możesz tak myśleć.
Prawdziwe fajerwerki zaczynają się w momencie gdy partnerka ma duże doświadczenie, fantazję i jest napalona. Wtedy nawet wsadzenie benisa w maszynkę do mięsa nie zastąpi ci tej przyjemności.

Naturalnie oprócz przyjemności fizycznej, sex daje szereg przyjemności psychicznych. Wzrost adrenaliny, samozadowolenia, satysfakcji itp itd.