Wpis z mikrobloga

Czytanie ze zrozumieniem dopiero na maturze...

@DonaldKluska: ( ͡° ͜ʖ ͡°) , smiechełem tutaj. Zgłosił jakiś oburzający wpis i musiał z tym polecieć na mirko żeby się pochwalić dając cały wpis w screenie a potem hurr durr CENZURA !!11 jak ten sam oburzający wpis mode wywalił ponownie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@moooka: ja pier* co za słaba wrzutka :) Ale jak ładnie pokazujecie że ze Srakbirem jesteście jedną wielką rodziną trolli do wspólnych manipulacji. A pomyśleć jaki mieliście ból d--y i oskarżenia wobec osób, które staneły za @Ospen. Przypomnisz jak to szło? Bo to musi być niezłe uczucie, krytykować i zachowywać się tak samo xD
  • Odpowiedz
@moooka: No chyba samego siebie jeszcze nie zdarzało mi się zgłosić. Ani zrobić z wrzutki czegoś, co zgłaszałem, a potem płakać że moderacja usuneła jak Srakbir Jak mówiłem kiepski atak "typku", ale b--ń kolegi zza biurka b--ń :D Sam widać odwagi nie ma xD
  • Odpowiedz
No chyba samego siebie jeszcze nie zdarzało mi się zgłosić.

@grubson234567: Zdarzały ci się za to dużo bardziej kompromitujące intelekt akcje.

Skąd w ogóle wnioskujesz, że on zgłosił sam siebie? Spróbuj geniuszu zgłosić własny wpis, nie ma nawet odpowiedniego przycisku. W tym przypadku - sugerując się wpisem moderacji i screenem - było tak, że on zgłosił czyjś wpis, moderacja rozpatrzyła zgłoszenie pozytywnie i wpis usunęła a on wrzucił zrzut ekranu
  • Odpowiedz
@grubson234567: Ojoj jeśli uważasz, że ciebie atakuję to zgłoś ten komentarz - o czym ja piszę, już pewnie zgłosiłeś je wszystkie. Ponieważ i tak zmarnowałem na ciebie zbyt dużo czasu, to pozostańmy na tym, że nie ogarniasz. Poza tym jesteś hipokrytą, bo niedawno sam płakałeś do moderacji wrzucając we wpisie screen komentarza, który wcześniej zgłosiłeś. Równie dobrze wtedy moderator mógł ci odpisać, że wrzuciłeś zrzut komentarza, który sam zgłosiłeś jako
  • Odpowiedz
siłeś. Równie dobrze wtedy moderator mógł ci odpisać, że wrzuciłeś zrzut komentarza, który sam zgłosiłeś jako nieodpowiedni.

@moooka: ale nie był. - "typie", więłc nie odpisał. Dwa wrzuciłem screen z panelu naruszeń po - moimzdaniem nieprawidłowo rozpatrzonym zgłoszeniu w skandalicznie niskim czasie, który wykluczał możliwość zapoznania się moderatora z jego treścią. - A nie sam zrzut wpisu, wyśmiewając przy tym innego użytkownika, a następnie nie obnosiłem się z płaczem ze wspomniany
  • Odpowiedz