Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Porównajcie jakieś swoje zdjęcie z tymi i w jakiej kategorii się znajdujecie? Osobiście uważam że te 6 to już jeb@ki z wyglądu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A do #rozowepaski który wam odpowiada?
#przegryw #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pokazmorde
A do #rozowepaski który wam odpowiada?
#przegryw #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pokazmorde
Czy warto sie pchac w RENAULT MEGANE II 1.4 CONFORT AUTHENTIQUE - rocznik 2003.
Autko jest po malej stluczce (do wymiany zderzak tylni/malownie/blotnik tyl lewy), wlascicielka znana, koszt robocizny - 1300zl z czesciami. Sam samochod 3000zl (za tyle ubezpieczalnia chciala odkupic, stad cena, a, ze kobiecie nie zalezy bo ladnie jej wyplaca $$$ to sprzedaje)
W aucie nic sie nie dzieje i itp. Rozrzad robiony, przebieg rzekomo 160k - w co wierze, bo auto tylko do pracy. Dodatkowo komplet letnich na alu + stalowki zimowe.
I teraz pytanie - do znawcow, czy warto wylozyc na niego 4.5k? Podobne wersje co ogladalem chodza po 7-8k. W dodatku opinie o renault sa rozne, ja mam Lagune 2, ktora rzekomo jest krolowa lawet, a jeszcze nigdy mnie nie zawiodla :D
#renault #megane #samochody #kupujzwykopem
@Singularity00: no to mnie zdizwiels, niby ma klime + podgrzewne lusterka i itp, chyba w ubezpieczalni zle wklepali model
Jeśli będzie klima to śmiało brać :D
@adam-molik: to nadal może być authentique - we francuzach to jest biedawersja lub blisko niej, to nie niemiec gdzie kierownica to ekstra