Aktywne Wpisy
Metylo +129
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
awe333 +50
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
#heheszki #obrazekzneta #a-----l
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mrokquasar: Pewnie samoróbka :)
@sinusik: emotek nie widzisz?
Każdy pije to co lubi (lub to na co go stać ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i jak lubi. Jak ktoś lubi z colą, to jego sprawa.
@uabit: chodzi ci o wysokość słupa cieczy, czy o to, że cola jest gazowana?
No i niepokoi mnie ze trójnik gdzie jest kranik ma ten stojak, który wygląda na rurkę - więc pewnie się będzie tam coś wlewać i stać - korka na trójniku nie widać ;)
Pytanie serio :)
Bo gdyby się zmieszało wszystko w butelce z w----y, to po wyrównaniu poziomów z kranu i tak
Mnie naprawde martwi ten martwy sztucer w dół poniżek kraniku :D coc w sumie okresowa dezynfekcja alhoholem ;D
@jack-lumberjack: technicznie rzecz biorac JD to bourbon
O trochę się doedukowałem: http://www.milerpije.pl/bourbon-w-----y-amerykanska.html#