Aktywne Wpisy

wredny_bombelek +42
Położone blisko centrum, dobrze skomunikowane, m2 takiej działki jest warty tysiące. Co jeszcze mają ze sobą wspólnego zapytacie? Ano wybrani ludzie sadzą sobie na nich marchewkę - RODy we Wrocławiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: RODy
Pobierz
Macielskojewski +273
źródło: wewdeidwejiwdejwi
Pobierz

znowu nie wiem za bardzo o co temu reactowi chodzi za bardzo. Potrzebuję po kliknięciu zmieniać amount na odpowiednio +1 -1.
Doszedłem samemu kwestii kontekstu elementów renderowanych przez .map, ale teraz nie wiem jak zmienić stan tego czegoś i wydaje mi się, że próbowałem już wszystkiego. Docs niestety nie jest zbyt pomocne w tym przypadku.
konsola sypie:
pastebin
Komentarz usunięty przez autora
keyjako argument do event handlera? Przecież to jest pewnie obiekt eventu, a ty próbujesz go wykorzystać jako klucz. Byś .jsx pokazałhandleMinus:handleMinus(key) {var stateCopy = Object.assign({}, this.state);stateCopy.products[key].amount@MKULTRA: W sumie dokładnie tak jak kolega napisał. Zrozumienie jak działa język pomogłoby ci rozwiązywać takie problemy jak ten bez potrzeby zgadywania na ślepo, po prostu wiedziałbyś co jest nie tak i to zmienił.
this.setState((state, props) => {const newState = Object.assign({}, state);newState.products[key].amount -= 1;return newState;});