Aktywne Wpisy
Kumpel19 +22
Noi nic.. stało się.. trafiłem na SOR z powodu nadużycia alkoholu.. :(.. jechalem autobusem.. nagle w klatce piersiowej zacząłem odczuwać ucisk, oraz płytki oddech, mrowienie górnych konczyn, i oczoplącz.. pogotowie szybko przyjechało.. diagnoza póki co nieznana.. robią mi badania moczu, krwi, tomografie z kontrastem i bez, rentgeny.. dostaje kroplówki.. jebla idzie dostać... trzymajcie się w tej polsce..
text +122
Powiem Wam, że dawno nic mnie tak nie wkurzyło, jak cały czas debilnie działające sądy.
W tym kraju mozesz kogoś prawie zabić, robić inwalidę do końca życia z 2 osób .... a dostaniesz rok w zawieszaniu na 3 lata (wystarczy normalnie żyć) i masz czysta kartotekę, jak by się nic nie stało.
A wina jest oczywista, sąd nie ma wątpliwości, kobieta która spowodowała wypadek, nie zamierza nawet przepraszać i podobno nawet w
W tym kraju mozesz kogoś prawie zabić, robić inwalidę do końca życia z 2 osób .... a dostaniesz rok w zawieszaniu na 3 lata (wystarczy normalnie żyć) i masz czysta kartotekę, jak by się nic nie stało.
A wina jest oczywista, sąd nie ma wątpliwości, kobieta która spowodowała wypadek, nie zamierza nawet przepraszać i podobno nawet w
Powiedzcie mi:
samolot na Okęciu ląduje 19:05, pociąg z Centralnej mam o 20:00 (mam tylko bagaż podręczny, więc nie czekam "na taśmie")
Ile czasu mija od wylądowania samolotu do wejścia do hali?
Jestem w stanie zdążyć na pociąg? Jeżeli tak, to jaka forma najlepsza i najszybsza? Dodam, że dzień podróży to niedziela.
Zamawiaj ubiera. Pamiętaj ze mogą podjechać tylko na odloty czyli na gorze. Z lotniska na dworzec w niedziele dojedziesz za max
Ech... Tracę
Komentarz usunięty przez moderatora
@Badyl69: Raz podjedzie a raz minie 15 minut i pociąg w #!$%@?. Też lubie Ubera ale aż tak pewne to to nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wielkie dzięki wszystkim za porady :) Myślę, że taryfa to mój wybór.
Wiem, że to i tak duże ryzyko, ale trzeba spróbować.
Co do piwa/czegokolwiek - pewnie, że wolałbym (chociaż nie wiem gdzie na Centralnym poza jednym pubem, który znam można zbytnio) - problem jest w tym, że mam wyjazd do niedzieli i na