Aktywne Wpisy

Sriracha +376
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +17
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym

Hej, mam problem z instalacją Ubuntu, polega on na tym, że nie działa żaden sposób instalacji z tutoriali ani też nie ma jak pokombinować, bo wszystkie opcje są nieaktywne. Wrzucam fotki jak to wygląda, pierwsza tutaj, reszta w komentarzach, pomoże ktoś?
źródło: comment_TMkeBQBvhtuCYxoku7aJT3fgB1uL7pVo.jpg
Pobierzźródło: comment_yv7fnAdcKR7svJvVIazMyjzcg4VC58Yo.jpg
Pobierzźródło: comment_P0lXrGcHLHERZRMsdT57D4SYOXE32FoA.jpg
PobierzAle z Ciebie leniuszek.
Komentarz usunięty przez autora
Szukasz rozwiązania tyle czasu, nie możesz znaleźć, więc w końcu decydujesz się żeby spytać innych, a oni napiszą ci tylko że jesteś leniuszkiem. Dzięki za pomoc.
źródło: comment_dkKZQMI6dnitziqYdnIg9M3UwZITonKM.jpg
PobierzBardziej mi chodziło o zdjęcia ekranu, bo się screenshota nie chciało zrobić. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
VMware nie jest płatny czasem?
Komentarz usunięty przez autora
To nie lepiej VirtualBoxa zainstalować?
To nie dla mnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)