Aktywne Wpisy
maupishoon +26
Jest tu ktoś kto wyemigrował i zerwał kontakt z rodzicami? Mam bardzo przykrą sytuacje w domu. Moim marzeniem jest jak najszybciej, czyli jakoś po studiach pewnie, go opuścić oraz zacząć szukać szczęścia w innych stronach świata. W skrócie to w domu doznałem wiele cierpienia, wychowałem się w atmosferze awantur i wzajemnej nienawiści; codziennie były krzyki i wyzwiska pomiędzy matką skłóconą z teściami, codziennie alkohol, w domu brud i syf, bo tylko ja
erebeuzet +68
Jade sobie moim włoskim super autem, mianowicie Fiatem Pandą i widzę kolesia czekającego na przejściu, nikt sie nie zatrzymuje to sobie myślę
mam dobry dzień, idź czlowieku, puszczam Cie, hakuna matata, karma do mnie wróci.
Facet to widzi i wchodzi na jezdnie (obojetnie czy Seba czy Janusz, czy stary czy młody. Większość facetów po prostu) i juz widzę, ze jest gitem, machnie głową, ręką, uśmiechnie sie
No i elegancko i ruszam sobie i jestem z siebie zadowolony.
Sytuacja druga
Idzie kobieta
Myślę sobie
mam dobry dzień, idź czlowieczko, puszczam Cie, hakuna matata, karma do mnie wróci
Wchodzi
I idzie
I schodzi z jedni
I pruje przed siebie
Żadnego dziekuje, o lodziku nie wspominając #pdk
Ani nie machnie, ani sie nie uśmiechnie. nic. Idzie dama i #!$%@?
Tylko kilka razy sie spotkałem z tym, ze różowy jakoś tam zareagował a większość facetów jednak odwzajemni to
#rozowepaski #niebieskiepaski
#oswiadczenie #gorzkiezale dam se #motoryzacja
Szkoda tylko, ze jak stoję na pasach to potrafię czekać kilka minut.
Niby obowiązek ale sie ludzie do tego nie stosują
Komentarz usunięty przez autora
@pestis jak skończą szkole i zaczne zarabiac to kupie cos powwzniejszego.
Może seicento ale nie wiem
nie musi ale to po prostu mile ( ͡º ͜ʖ͡º)
I elegancko
USTAWA
z dnia 25 WRZ 2015 r.
o zmianie ustawy – Prawo o
Mimo tego że nie ma potrzeby dziękowania to świat był by w #!$%@? lepszy gdyby zachowało się chociaż takie minimum kultury. Ludzie by wtedy jakoś przyjemniej na siebie patrzyli.
Komentarz usunięty przez autora