Wpis z mikrobloga

Korwin-Mikke przypomniał, dlaczego jest politycznym marginesem. "15 proc. cygańskich dzieci umierało, i bardzo dobrze"

Czy informacja o umierających dzieciach może komukolwiek wydać się pozytywna? Chyba tylko Januszowi Korwin-Mikkemu, który postanowił podzielić się ze światem swoimi "błyskotliwymi" przemyśleniami na temat Romów i Żydów. Europoseł właśnie opublikował na swoim blogu tekst pt. "Zabijanie całych narodów".

Tekst z fronda

#korwin #wolnosc - czy jak to się tam teraz nazywa

cc: @Axelio mógłbyś się do tego odnieść proszę
k1fl0w - Korwin-Mikke przypomniał, dlaczego jest politycznym marginesem. "15 proc. cy...

źródło: comment_3VPHAeZK0swKxOOiElDThf5h6ndJDNXG.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@k1fl0w: Ach, zapomniałem dodać - w-----a mnie ta selektywna troska o dzieci ze statystyk. Na przykład główna część krytyki rewolucji przemysłowej i ówczesnego kapitalizmu to to że "łolaboga dzieci harowały i ginęły w fabrykach" a przecież dzieci pracowały i wcześniej ale o nich nikt nie wspomina.
  • Odpowiedz
@k1fl0w: Ja się nie cieszę. Ale gdyby Internet był wolny i nie miałbym problemów za napisanie, że bym się cieszył, to jest prawdopodobienstwo,z że mógłbym tak napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@k1fl0w czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?xD Tekst nie sugeruje nigdzie jakoby Korwinox sie z tego cieszył xD Trochę beka z ciebie.
Fronda też pięknie manipuluje.
Jak napisze: chore antylopy są zabijane przez smoki umożliwiając przeżycie silniejszym antylopom to będzie znaczyło że się cieszę ze śmierci tych chorych? XDDD
  • Odpowiedz
@k1fl0w: Pochwal sie lepiej ile miesiecznie przekazujesz na pomoc dzieciom. Jesli mi nie udowodnisz, ze wszystko ponad to, co niezbedne ci do przezycia przekazujesz na pomoc, to jestes zwyklym sk%$&@!%@$%!
  • Odpowiedz