Aktywne Wpisy

Femme-nie-Fatale +181
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki

witold54 +54

Czy informacja o umierających dzieciach może komukolwiek wydać się pozytywna? Chyba tylko Januszowi Korwin-Mikkemu, który postanowił podzielić się ze światem swoimi "błyskotliwymi" przemyśleniami na temat Romów i Żydów. Europoseł właśnie opublikował na swoim blogu tekst pt. "Zabijanie całych narodów".
Tekst z fronda
#korwin #wolnosc - czy jak to się tam teraz nazywa
cc: @Axelio mógłbyś się do tego odnieść proszę
źródło: comment_3VPHAeZK0swKxOOiElDThf5h6ndJDNXG.jpg
PobierzPatrząc na jego sukcesy w wychowaniu córek nie dziwie się takiemu podejściu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
100% racji,mało tego,retoryka będzie się zaostrzać,inaczej tfu socjalistom się nie wytłumaczy do czego prowadzą ich działania,k------o socjalistyczne
Koran-Mekka ma niewyparzony język, ale nauczcie się k---a polemizować z jego tezami przy użyciu logiki. Bo inaczej zyskujecie tylko poklask średnio rozgarniętej masy i narażacie się na śmieszność.
Można go nie lubić. Ostatnimi laty coraz bardziej mnie irytuje jego zachowanie ale przez te wszystkie lata powiedział bardzo mało rzeczy nielogicznych.
@pietryna123: no to jak mam ro niby rozumieć
Komentarz usunięty przez moderatora
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)