Wpis z mikrobloga

Korwin-Mikke przypomniał, dlaczego jest politycznym marginesem. "15 proc. cygańskich dzieci umierało, i bardzo dobrze"

Czy informacja o umierających dzieciach może komukolwiek wydać się pozytywna? Chyba tylko Januszowi Korwin-Mikkemu, który postanowił podzielić się ze światem swoimi "błyskotliwymi" przemyśleniami na temat Romów i Żydów. Europoseł właśnie opublikował na swoim blogu tekst pt. "Zabijanie całych narodów".

Tekst z fronda

#korwin #wolnosc - czy jak to się tam teraz nazywa

cc: @Axelio mógłbyś się do tego odnieść proszę
k1fl0w - Korwin-Mikke przypomniał, dlaczego jest politycznym marginesem. "15 proc. cy...

źródło: comment_3VPHAeZK0swKxOOiElDThf5h6ndJDNXG.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@k1fl0w:

. Dziewczyny wydawano za mąż gdy tylko dojrzały fizycznie – uważając (słusznie!) że lepiej, by 13-latka wyszła za mąż, niż by sypiała z byle kim, jak to robią Europejki" - dodaje Korwin-Mikke

Patrząc na jego sukcesy w wychowaniu córek nie dziwie się takiemu podejściu ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@k1fl0w: ehhhh,znowu słowa Pana Janusza są wyrwane z kontekstu

> Bo lepiej, gdy umiera 15% dzieci – a naród żyje – niż, gdy umiera 1%, ale naród uzależnia się od zasilków".

100% racji,mało tego,retoryka będzie się zaostrzać,inaczej tfu socjalistom się nie wytłumaczy do czego prowadzą ich działania,k------o socjalistyczne
  • Odpowiedz
@k1fl0w: oj kolega,śmierdzi mi to socjalizmem,co to znaczy żyć jak chce?Np z zasiłków? A Ty myślisz,że te zasiłki to co,na drzewach rosną?Sam m. in się na nie składasz,więc ja mówię NIE,gdy ktoś obiera na cel w życiu wiecznie żyć za cudze pieniądze i siedzieć na dupsku
  • Odpowiedz
@k1fl0w uprawiasz taką demagogię, że aż szkoda komentować.
Koran-Mekka ma niewyparzony język, ale nauczcie się k---a polemizować z jego tezami przy użyciu logiki. Bo inaczej zyskujecie tylko poklask średnio rozgarniętej masy i narażacie się na śmieszność.
Można go nie lubić. Ostatnimi laty coraz bardziej mnie irytuje jego zachowanie ale przez te wszystkie lata powiedział bardzo mało rzeczy nielogicznych.
  • Odpowiedz
@k1fl0w: z tego samego tekstu polecam jeszcze jeden fragmencik "Dziewczyny wydawano za mąż gdy tylko dojrzały fizycznie – uważając (słusznie!) że lepiej, by 13-latka wyszła za mąż, niż by sypiała z byle kim, jak to robią Europejki."
( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz