Aktywne Wpisy

Cancermoon +74
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam

Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a

wypok.pl/o-nas
ciągu znaków
wypok.pl/o-nas/445546 - też odpali tą stronę, ale ponoć seo tego nie lubi i powinno być przekierowanie. Wydaje mi się, że kiedyś ktoś mi tłumaczył to trochę i użył konkretnej nazwy, ale mogę być w błędzie. W każdym razie i tak cięzko mi to wyrazic googlowi po angielsku do poszukania informacji.
Wordpress jest #!$%@?łym systemem i dodaje takie cuda.
Tu masz to tez opisane
http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-remove-numbers-from-wordpress-urls/
@Mokrysedes: w sumie chyba tak. Poczytam, dzięki
Mod rewrite od strony serwera. A aplikacji to są różne URL routingi, zależy od platformy