Wpis z mikrobloga

#zwiazki przepraszam, nie mam czasu zawołać zainteresowanych. Nie wiem co dalej z afera, bo ani jedno ani drugie nie przyszło do pracy. Wzięli urlopy na żądanie. Mam nadzieję, że sprawa się jakoś sama rozwiąże. Trochę słabo wyszło, bo bez dwóch pracowników reszta będzie miała #!$%@?. Chyba jakieś plotki zaczynają chodzić po firmie odnośnie ich romansu. Mam zamiar wziąć na rozmowę jednego z leaderow i wypytać co wie. Oby to był już koniec.
  • 72
Może mąż wyrzucił ją z domu i ta dwójka wzięła urlop zeby kobitka mogla sie przeprowadzić do kochanka @zirytowana_plaszczka: tego ze nie przyjdą do pracy przewidzieć nie mógł, plotki wśród pracowników i tak pewnie były juz wcześniej bo cieżko ukryć coś takiego w czasie pracy, mniemam ze biurowej. Ogólnie jeden dzień pracy w porównaniu z tygodniami podczas których ta dwójka nie pracowała jak powinna to mała strata według mnie @Wilkudemoner:
@mistrz_tekkena: Pewnie nagła przeprowadzka, może do kochanka. Gość prawdopodobnie zapytał ją o tego kolesia jak tylko przyszła i widok jej nietęgiej miny potwierdził jego podejrzenia. A może ma to związek z pobytem w szpitalu/ areszcie. Napisz co z tego wyszło.