Wpis z mikrobloga

#zwiazki przepraszam, nie mam czasu zawołać zainteresowanych. Nie wiem co dalej z afera, bo ani jedno ani drugie nie przyszło do pracy. Wzięli urlopy na żądanie. Mam nadzieję, że sprawa się jakoś sama rozwiąże. Trochę słabo wyszło, bo bez dwóch pracowników reszta będzie miała #!$%@?. Chyba jakieś plotki zaczynają chodzić po firmie odnośnie ich romansu. Mam zamiar wziąć na rozmowę jednego z leaderow i wypytać co wie. Oby to był już koniec.
  • 72
@Justycjariusz: Chciałbym ale jeśli wyglądałoby to tak że jakiś anon wysłałby mi sms o treści "żona Cię zdradza" to najprawdopodobniej bym to olał. Zawsze może to być pomyłka, ktoś może sobie robić żarty no i dlaczego mam wierzyć losowemu człowiekowi bardziej niż hipotetycznej żonie? Pełno jest też ludzi "życzliwych" w złym znaczeniu tego słowa. Zakładając oczywiście że wcześniej nie miałem żadnych podejrzeń. Według mnie jeśli ktoś decyduje się na taki krok
@Justycjariusz: Jak to ma niby sprawdzić jak z tego co przeczytałem para uprawia sex w pracy a jedynym dowodem są nagrania z kamer? Ma ją zapytać? Przecież ona się wyprze. Poza tym skąd on ma wiedzieć w 100% że to tamten koleś z pracy a nie nadawca sms który chce się wybielić? Za dużo niewiadomych. Chyba że ma zacząć śledzić żonę bo a nuż spotyka się z tym kolesiem gdzieś indziej.
@Justycjariusz: Jezu rób co chcesz, po prostu uważam że w niektórych przypadkach trzeba wyjść z cienia anonimowości żeby zrobić coś jak należy bo inaczej wszystko się jeszcze bardziej spieszy. OP narzekał na wydajność i teraz brakuje mu 2 pracowników ( ͡° ͜ʖ ͡°) Btw - sam nie wiem w 100% co bym zrobił bo analizować na chłodno to sobie można ( ͡° ͜ʖ ͡°
poza tym niezbitych dowodów nie miał,

@Wilkudemoner: Nie no, dowody miał - nagrania z kamer. Jeśli chciał jedynie poprawić wydajność, mógł po prostu wezwać do siebie tę dwójkę i nie wdając się w szczegóły stwierdzić że seks w czasie pracy nie jest akceptowalny i tyle. Zresztą podejrzewam że ta dwójka pracowników sama niedługo odejdzie - mała firma + plotki.