Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

darknightttt +490
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się

źródło: comment_LsuAhpQ670cHRTfxAgmMi88YlG9t86SV.jpg
Pobierzźródło: comment_WJxd9rF8z7bodClrYEAOPNOX1EU6aodk.jpg
PobierzJak wywalisz w cholerę komentarze to ci sprawdzę to
źródło: comment_g5uyvI3jlUHTVfaLYPmzmNWiuGN4vEBA.jpg
Pobierza) czego konkretnie nie rozumiesz w komunikatach zwracanych przez klienta vpn,
b) co już zrobiłeś, a na czym utknąłeś w diagnostyce?
Czy może tak po prostu zobaczyłeś białe literki na czarnym tle i przybiegłeś na mirko? ;)
w tutorialu tego nie było. Co to za bajer?
źródło: comment_wnoXpz9F70GKE1hs8R3j758IFyI7Wzco.jpg
PobierzNie ma pliku
Sprawdź, czy na serwerze i po stronie klienta masz możliwość komunikacji na wybranym porcie.
@fervi: dlaczego burdel?
openvpn --genkey --secret ta.key
Plik musi się znajdować na kliencie i serwerze i w obydwóch configach
@Garg84: Zostaw narazie to ta.key - wskazany przez Ciebie adres IP nie ma możliwości połączenia OpenVPN. Najprawdopodobniej masz zablokowany port 1194/udp na serwerze - twoje problemy tymczasowo rozwiązanie odpalenie z uprawnieniami roota :
iptables -I INPUT -p udp -s 0/0 --dport 1194 -j ACCEPT
źródło: comment_GIZolFBP0UVPdm04T46451yjOCcXMSSG.jpg
Pobierz