Aktywne Wpisy
tojapaweu +219
Czy Karolek może plusa? Zjadł sobie o 8 rano gumkę do włosów i wysłał rodziców na ostry dyżur. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przebieg akcji
1. Wsadzanie palucha do pyska, aby wymusić odruch wymiotny. - nieudane
2. Dwa różne zastrzyki na wymioty. - nieudane
3. Woda utleniona do pyska. - nieudane
4. Kręceniem nim przez 5 minut w kółko, aby się w końcu porzygał. - nieudane
5. Zerzyganie się
Przebieg akcji
1. Wsadzanie palucha do pyska, aby wymusić odruch wymiotny. - nieudane
2. Dwa różne zastrzyki na wymioty. - nieudane
3. Woda utleniona do pyska. - nieudane
4. Kręceniem nim przez 5 minut w kółko, aby się w końcu porzygał. - nieudane
5. Zerzyganie się
Mój mąż po 8 latach małżeństwa złożył pozew o rozwód z orzeczeniem o mojej winie. Wydało się ze od 3 lat miałam romans. Mamy rozdzielność majatkowa na jego prośbę i 6 letnie dziecko. Proszę mi pomóc, nie chce odchodzić z niczym i chce wywalczyć dla siebie najkorzystniejszy wyrok albo najlepiej by nie doszło do rozwodu i maz dalej mnie utrzymywał i wybaczył. Będę wdzięczna za wszelkie porady dotyczące tak kwestii prawnej jak
chyba ze ja jestem #!$%@?, i gdy rozowa jest chora #!$%@? szajs z herbatkami, ulubionym zarciem dowiezionym przez pana szofiera itd.
@Lesio1511: to, ze nie chcial zrobic obiadu to jest szczegol. Jest chora, a kazal po siebie do pracy przyjechac.
Ma w nosie, ze jest chora i sie zle czuje. No srednio to wyglada, bardzo srednio.
W zwiazku ludzie sie powinni wspierac raczej...
Oczywiscie znamy opis tylko z jednej strony, niemniej - jest to zachowanie
@dziecielinapala:
@talarro: obustronne bo?
potrafisz sprecyzować? czy tak tylko głupotę palnąłeś dla poklasku?
@hazawwin: chociaz brak wsparcia i troski to chyba jednak za duzo
Komentarz usunięty przez autora
Ale jak dla mnie duze znaczenie ma, co to za zgrzyty.
Jesli parter mnie nie szanuje i ma w glebokim powazaniu, ze sie zle czuje i jestem chora - no to chyba jednak cos jest nie halo.
W zwiazku ludzie sie powinni wspierac i o siebie troszczyc, byc dla siebie takimi azylami przed calym swiatem, calkowicie sie akceptowac (co nie wyklucza