Wpis z mikrobloga

Przez ciągłe zadawanie tych samych pytań na które odpowiedzi pojawiły się na wykopie kilka dni temu robi się taki sam syf co na fb. Jak macie coś nowego to wrzućcie a jak macie pytania to CZYTAJCIE wcześniejsze wpisy z kilku dni. Wątków jest wiele wszystko jej możliwe. Nie zadawać pytań tylko wrzucać fakty a każdy potrafi wyciągać wnioski. Nie róbcie śmietnika jak na FB #magdazuk #magdalenazuk
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Unreal6277: info o zmaknięciu grupy też już się pojawiło jak i o usuwaniu wpisów obciążających Markusa i jego znajomych. Siostra Magdy która została adminem bardzo go tam broniła.
@mistrz_tekkena: za dużo domysłów ja nie czuję się na siłach zresztą jeśli faktycznie są te powiązania z politykami i z imamem wrocławskim to wolę się nie wychylać z pomówieniami i domysłami. Mam nadzieję że jest tu ktoś bardziej kompetentny jakiś
  • Odpowiedz
@Unreal6277: @comielipsa: Zweryfikowałem wnikliwie informacje przedstawione przez przywołane źródło z tweetera ( Meserszmitt ) w tej kwestii i niestety jego wersja o konkretnej osobie ( Kamil C.) widocznej na nagraniu z monitoringu w szpitalu w Egipcie jest w mojej ocenie totalnie nieprawdziwa - dlatego wpis usunąłem, żeby nie siać fermentu. Mam wrażenie, że gość sporo wie ale niestety nie wszystko z pełnymi detalami...
  • Odpowiedz